Muhammed_13 __birafitap__ Cnm bağcılarda medlife hastanesine gidicem bende 480e anestezili buldum ins oraya gidicem Bu Ay bende gitmek istersen yardımcı olyım adreste
__birafitap__ Muhammed_13 hadi ya digerlerine göre daha uygunmuş doktorlar falan da iyimidir ki adreste yardımcı olsanız çok iyi olur ya🤗
Elif3455 __birafitap__ içeriye girip çıkmam toplamda 5 6 dakika çok uzun bi işlemm değil cnm inşallah hiç acı hissetmezsin
Hayraz __birafitap__ ben mersin unisi tip fakültesi hastanesinde çektirdim sadece fikir olsun diye yazıyorum ve ücret vermedim. Orda da araştır git.. anestezisiz çektirdim çok az bir ağrı oluyor ve geçiyor küçük bir adet sancısı gibi.
Tlysfk __birafitap__ kaç tane doktora gittiysem istanbulda hepsi Şişli echomar dediler ve orda çektirdim ya 600 ya da 650 tl idi ve anestezi almadan ağrısız çektirdim bir kaç dakika içinde çıktım. Ve sonrasında hamile kaldım tavsiye ederim🌺
Naz60 __birafitap__ Dakika değil bile belkide 1 dakikada yapılıyor işlem anlata anlata yapıyorlar zaten hatta ekranda görüntüyü izleyebiliyorsunuz ama devlette bu şekil değildir kesin oralara teknoloji uğramamış 🤦🏼♀️