sevalyildiz Merhabalar, 35+3 günlük hamileyim. Bu ara çok kasılmam oluyor günde yaklaşık 8-9 kere. Gece uyurkende kasılıyo, doktorum normal diyor ama bana nefes alamıyor muş gibi geliyor, aynı durumu yaşayan veya tecrubesi olan var mı ?
Pkacuuu Bende aynı durumdayım ve karnım aşağı düşmeye başladı çatlaklarımda haliyle oluşmaya başladı🤦🏻♀️ Çok zorluk çekiyorum bundan dolayı hastaneye gittim serum taktılar nst de iki tane sancım çıktı alttan muayene bile ettiler açıklık yok sonuç; idrarında az enfeksiyon var dediler antibiyotik başlattılar ve ben ilaçları düzenli içmeme rağmen hala ağrı çekiyorum🤦🏻♀️ 35 haftayı bitirmek üzereyim
Pkacuuu sevalyildiz inan hiç saniye tutmadım 10 dk bir giriyodur herhalde hiç dikkat etmedim yalancı sancıdır diye 🤦🏻♀️
Umutlubirkadin kasilma olduğu sırada Nefes darlığı bende çekiyorum magnezyum desteği falan da kullanıyorum ama ne çare 😪
sevalyildiz Zehraak doktorum doğuma hazırlandığını sıkıntı olmadığını söyledi ben hem magnezyum kullanıyorum hemde adalat kasılma ilacı kullanıyorum yine de oluyor. Benim korktuğum kasılınca bebek nefes alıyor mu ona bişe olur mu diye
duyguyilmaz Benim de ayni hatta benim epey erken basladi. 35+6yim. Bir problem olmadi simdiye kadar ama nefesimi kesiyo resmen. Benim de epey sık oluyo doktorum az kaldi vucut hazirlaniyo normal diyo.
sevalyildiz duyguyilmaz benim nefesim kesilmiyor anlamıyorum bile karnımda kasılma olunca sadece onu hissediyorum
Zehraak sevalyildiz yok olmuyordur doğuma kadar coook kasılıyor🙂içinizi ferah tutun insaAllah sağlıkla kucağınıza alır buyutursunuz🙂