Merve_23 Kızlar ben çok mandalina yiyordum Şimdi ise mandalinayı azalttım portakal günde dört beş tane yiyorum sizce zarar olurmu. . . Herşeyin fazlası zarar diyorlar ya hani. Ara sıra muz ara sıra elma yiyorum
canimoglum53 Merve_23 bende gunde 2 kg kadar mandalina yiyorum doktor ye vitamin ama herseyin fazlasi zarar dedi azalt dedi. Deniyorum ama resmen bagimlilik yapti. Gunde 10-12yi buluyor malesef elimden hicbirsey gelmiyor :(
Tgb2310 Merve_23 ben gün içinde bir ayva bir elma bir muz birlaç tane bazen 5-6 tane mandalina yiyorm çok mu abartmşm meyve konusında 🙈 yemek yemek pek cnm istemiyor meyve yiyorm paso bugün 2ayva yedim mesela😕
Byza Merve_23 bende mandalina çok yiyordum biranda ödem yaptı şişmeye başladım tahlil yaptı doktorum şeker çıktı şuan diyet yapıyorum fazla tüketme bence
isranuroz Meyveler şeker açısından çok Zengin, bu kadar fazla yemeniz tabiki zararlı ara öğün olarak ya da porsiyon olarak günde 1 elma 1 portakal tüketebilirsiniz
Raniniii Merve_23 doktorlar genelde meyve tüketimini fazlasını istemiyor en azından benimki öyleydi gunde bir tane ye fazla yeme dedi hep
Hagag Merve_23 mutfak masrafınız haftalık 200 ken 350 oldu 2 kişi meyve artık kiloyla değil kasa olarak alıyoruz 😅 çok yiyorum meyveyi hepsini seviyorum ama şu sıralar mandalina portakal
Bilgeninannesi Merve_23 meyvenin vitamini dışında her şeyi kilo yapar. “Gebe her meyveden 1 er tane yemeli ve bu 3-4 çeşidi geçmemeli” dedi doktor bize eğitimde. Meyve masum değildir yemekten hemen sonra yenildiğinde karaciğerde alkol etkisi yapar mesela sonuçta şeker içeriyor fazla yiyorsunuz dikkat etseniz iyi olur kanaatimce 😊
Nur-11 Ben 2 günde 5 kiloyu yiyorum durduramıyorum kendimi kalmadı şimdi evde yarın olsada alsam diye dört gözle bekliyorum valla😂🤔
SinemSayin Bende 3-4 mandalina yiyorum gunde cok diye kendi kendime söyleniyordum goruyorum ki sizinkilerin yaninda cerezmiş hanımlar😁
Merve_23 Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. . . Bilgilendirdiğinz için çok sağolun. ❤ Bundan sonra bir portakal yemeye çalışacağım artık . Mandalina da bir veya iki. . .