Ayselgalya Deletedmom0065 korkmayın bastırma olayı , artık bebek kanala girmiş başı iierlemiyor bi noktadan sonra çıkışını desteklemek için, egtimdeki doula dedi ki hani siz isticeksiniz itsin diye hatta , hani ıkınma gücünüz kalmadıysa
Deletedmom0065 Ayselgalya yok canim sordugum şey o degil. Benim sordugum sezaryen sonrasinda kanama için dikiş yerlerine bastiriyorlar onu sordum
3_kalp Deletedmom0065 ben pijama giydim cokta rahat ettm gecelik hiç kullanmadım spınal sezeryan da bende kustum oda ameliyattan önce nst iki kere gitmiştim bi meyve suyu ve cıkolata yemiştim o mahvetti beni aç olmak gerekiyor . Genel anestezi de de ilk ayağa kalkarken kusmustum sanırım narkozu o şekil attım :( hem spinal hem genel olmuş birisi olarak suan 3. Ye hamıleyım 37 . Haftaya girdim çok kararsızım ikisinin de bana göre hem artı hem eksi yönleri var
_9297_ Kocerirem hayırlı olsun canım rabbim analı babalı ve en önemlisi sağlıklı huzurlu büyümeyi nasip etsin 😊
Nefesmom Kocerirem yeminle aglayarak okudum hamilelik sendromu sanirim😍😢 1 2 haftam kaldi tahminen insAllah❤❤Allah anali babali büyütsün
Kocerirem Habibegnc valla canım bi sıkıntı yoktu kontrollerimde. Ama ben hep hissettim erken geleceğini biraz da psikolojik sanırım. 35 haftayı tamamladıysan sıkıntı değil zayıf ta olsa kilolu da olsa önemli olan sağlık herşeyden önce rabbim seni de sağlıkla kurtarsın inşallah 🙏
Kocerirem Alagul öyle ya da böyle bir şekilde geliyorlar işte küçücük canlar 🥰 Allah bağışlasın size evladınızı 🥰
bakirci Kocerirem hayırlı olsun gözünüz aydın olsun ben de artık neredeyse her hikayeyi ağlayarak okuyorum. 34. Haftadayım yaklaştıkça karmaşık duygular içine giriyorum. İnşallah herkesin sonu mutlu biten güzel doğum hikayeleri olsun.
catlak_anne Kocerirem ayyyy gülmekten çocuğumu uyandırdım gözümden yaş aktı ya 😂😂😂 çok tatlısınız Allahım güzel kızınızla birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🎈🎈👏👏
busra03 Kocerirem bir sorunun mu vardı da erken doğum oldu merak ettim.. Ama sağlıkla kucağına almış olmak çok güzel bir şey Rabbim hamile annelerimize nasip etsin inşallah
Kocerirem busra03 yok canım hersey güzeldi ama bir an da gelmek istedi sanırım 🥰 bird e ben aşırı hareketliydim hiç oturmazdım 32 haftada karnım düştü benim aşağı
busra03 Kocerirem Benim de suyum fazlaymış bende çok korkuyorum erken olursa diye. 34 haftalık hamileyim bende hiiiiiiç oturmuyorum 😔
Kocerirem busra03 yok canım korkma. Bence bu hamilelikte psikoloji çok önemli. İçinden öyle şeyler düşünme. Ben hep erken gelicek diyordum. Öyle oldu ☺️
Atikeemre14 Kocerirem amın Allah razı olsun rabbım ısteyeyıp olmayanlara cıfter cıfter versın ınsallah 🤲🏻