Hamileliğimin başından beri özellikle doğum hikayelerini okurdum hep. Sıra bize de geldi. ☺️ Perşembe gece baya geç yattık eşimle uyku tutmadı nedense. Saat sabaha karşı 4 tü. Uykuya zor daldım çünkü bende hamilelikte hiç yaşamadığım mide bulantısı oldu hafiften. Neyse uyudum zor olsa da. Tam saat 5.50 ydi sanırım. Pat dedi birşey uykumdan kalktım 1 du bardağı kadar sıcak bi ıslaklık hissettim. İlk başta altıma kaçırdım sandım. Lavaboya koştum hemen. İlk başta suyumun geldiğini anlamadım. 10 dakika kadar bekledim. Birdaha gelen giden yok. İç çamaşırımda beyaz sümüksü bir akıntı vardı. Giyinme odasına gidip üstümü değiştirecektim ki olduğum yerde olan suyum bacaklarımın arasından pof etti. Hemen elimi uyandırdım. Şaşkın bir şekilde inanmadı ilk şaka yapıyorum sandı ama ne yazık ki gerçekti 😂 apar topar kalktı baba oluyorum diye evin içinde zıplarken bende bir yandan ağlıyordum allahım çok erken diye. Neyse herşeyi aldık evden çıktık kayınvalidemi görümcemi aldık hastaneye gidiyoruz ama eşim benden önce 4 üz doğurdu sanırım. Yolda arabaların üstüne sürdü kornalar vs. Dedim ki sakin ol çünkü ağrım yok. Derin nefes al derin nefes al diye bana akıl verirken hastaneye vardık. Hemen nöbetçi doktor baktı bebek iyi açılmamı kontrol etti. İlk çatı muayenemi orda oldum. 2 cm açıklık su geldiği için yatış verdi. Odaya geçtik. Hemen ebeler suni sancı lavman yaptılar. Asıl hikaye 11 gibi başladı. Suni sancı etki etmeye başladı iyice ve nts de yatarken sancı çekmek çok zordu ağlıyordum resmen çıkarın diye. Gelen elini sokuyor giden elini sokuyor derken öğleden sonra 4 te en son çatı muyanesinde 5 cm açıklık vardı. Sancılarımı ne kadar ayakta suda merdivenlerde karşılasam da açılma 5 cm de kaldı. 10 saat sancı dan sonra bebeğin kalp atışları yavaşladığı için strese girdiği için zorunlu sezeryana alındım. Ağlayarak girdim ameliyathaneye. Baştan beti hep normal doğum istiyordum ve sezeryandan aşırı korkuyordum. Neyse ebem doktorum sağolsunlar beni çok rahatlattılar içerde. Belden iğne vurulurken 4 kere iğne kaldı ağlamaktan anestezi doktoru artık yeter felç mi kalmak istiyorsun diyince ağlamayı kestim ve bebeğimi düşündüm sadece o sırada ebe bana sarıldı beni sakinleştiren de oydu. Yattım masaya bütün herseyi hissediyordum dokunmaları falan dedim ben hissediyorum anestezi doktorumuz ayağını kaldır bakayım dedi aha kaldırdım dedim halbuki hareket yok 😂 sonra doktorum geldi başlamışlar haberim yok ta ki ağlama sesi duyana kadar. Minik prensesim o kadar kibar ağlıyordu ki. İlk başta inanamadım. Bu Arada ameliyat esnasında 3 kere kustum 😭 çok kötüydü. Sonra bana güzel kızımı getirdiler dünyanın en güzel yumuşak yüzü yanındaydı kokusu sesi herseye bedeldi o zaman anladım hiçbirşeyin önemi yokmuş asıl güzellik kavuşmaktaymış. Ameliyathaneden çıktığımda eşim ablalarım herkes beni bekliyordu. Eşim ağlıyordu. Çok güzel kızımız sana teşekkür ederim diye. Odaya çıktık kızım orda yatıyor herkes yanımda. Şimdi 2 günlüğüz ben ayaklandım. Kızım gayet sağlıklı 3 kilo Doğdu prensesim. Rabbiö herkese hayırlı ve güzel doğumlar nasip etsin. Bütün anneleri ve bebişleri sağlıkla kavuştursun. ❤️❤️❤️