BalliVEannesi Göbek deliğim ağrıdıkça psikolojim bozuluyor.herhalde karnım büyüdüğü için diyorum ama tuhaf tuhaf yerlerim ağrıyor sizde de ilginç ağrı çektiğiniz yerler var mı kızlar🙄bir ben miyim tuhaf🤣😃
Sefaat BalliVEannesi benimde göbek deliğim ağriyor ilk baslarda cok tuhaf gelmisti ama alistim artik😊yani karin buyudukce ağrimayan bi yer kalmiyo acikcasi😄
zytn BalliVEannesi ayak serçe parmağımın tırnağına kadar ağrılı halsiz ve bitkin hissediyorum...manevi olarak 😅
Nisa93 deletedmom11yemekle çok aram yok bide çok aktifim sürekli bşyşerle uğraşıyorum dinlenincede alamadm ama gerçekten almam lazım bu halim çok çirkin 😂
zgeKanerConker Bende az çekmedim o acıyı sürttükçe elim kıyafet olsun bebek hareket ettikçe acıyordu rahim genişlemesinden dolayıymış ama geçiyor 30 haftalık oldum geçti çok şükür 🙏🏻
Adabahar Evet canım oluyor hatta kimsenin ağrımıyo benim neden ağrıyo diyip aklıma kötü hastalıklar getiriyorum 🙁( kemiklerim sızlıyo mesela sırtım çok ağırdı kollarım ağrıyor ne bilim allah hepimize yardımcı olsun bebeklerimize sağlık versin 🙏🙏🙏
BalliVEannesi Adabahar aynen Valla işare parmağım bile ağrıyo🤔olsun dediğin gibi önemli bişey olmasın da🌸
Zeyno3898 Bende de çift rahim var hepinizin çektiği ağrıların iki katını cekicekmisim doktor öle söylüyor sürekli karnım kasiklarim ağrıyor halsiz bitkin perişan. Birde çalışıyorum daha 6+4 olduk sağlıkla olsunlar inşallah
Zeyno3898 BalliVEannesi yok ikiz değil bebek tek çok şükür ikiz olması 1000, milyonda bir ve tehlikeli bir durum çift rahim bebek birinde büyüyor Muş