canimoglum53 Alin41 peki hastahaneye gittigin sancilarin nasildi canim? Dayanilmiyacak gibimiydi. Ben suan dayanabildigim icin acaba gercek degil mi diyorum. Asiri agir gelmiyo ama ilk geldiğine gore biraz daha siddetli.
canimoglum53 busrasahinn cok yakin canim hele gece trafiksiz 5 dkya giderim. O yuzden son dkya kadar evde durmak istiyorum bende. Banada herkes sanci olsa duramazsin edemezsin diyor bazisida yavas yavas gelir diyor aklim karisti
busrasahinn canimoglum53 yavaş yavaş şiddeti artıyo canım uyutmuyo bıçak saplanır gibi bi acı olmuştu bende ara ara hiç geçmeyen bir ağrım vardı istemsiz ıkinma isteği hissedince anlamıştım sancilarimin geldiğini sonra nefes almaya ve evin içinde tur atmaya başladım çünkü uyutmuyo kesinlikle tam dalacakken sicratiyo insanı
nlyksl Benimde ağrım var sanki içerden biri bıçak saplıyor gibi aynı zamanda kasıklarımdafa ağrı oluyor, ancak çocukta içimde kıpır kıpır ve acıtıyor. Anlamadım sizce nedir bu yardımcı olur musunuz
canimoglum53 3bebe1anne_2021 yok canim dogurmadim ama sancilarim var 3 gundur. Duzensiz :) yalancilar cok belli ama artik biktim kasilip kaliyorum oldugum yerde valla
3bebe1anne_2021 canimoglum53 hayırlısı olsun sağlıkla gelmesi gereken zamanda gelir inşaallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 🙃