Mgtl Ya kızlar 6.aya girdim normal doğum istiyorum ama benim iç karnım dar. Yani buda çatı darlığı ile bir mı sizce. Normal doğum olur mu iç karnı dar olup normal doğum yapan var mı
Burc91 Mgtl canimmm merhaba ben bunu ilk defa duyuyorum karin darligiyla cati darligi bagdastirilabiliyormu ? Boyle bise oldugunu asla dusunmuyorum , karni dar olmasi rahimle cok alakasiz bence , cevremde ic karni dar olup notmal dogum yapan cok fazla
Oguzaysel Mgtl hiç sanmıyorum bağlantı olduğunu ama benimde iç karnım dar 32inci haftadayım ve son 3 haftadır aşırı ağrım olmaya başladı doktorumda karnın dar olduğu için diyor bu kadar ağrı çekmişken normal doğuma gücüm yok sezeryan istiyorum
Iremgokce Mgtl ikisi birbirinden bağımsız alakasız şeyler bence kafanıza takmayın iç karın darlığı olanın daha çabuk karnı çıkıyor çatı darlığı dediğiniz şey çatıdaki kemikle ilgili
Mgtl Burc91 ay çok teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum ama bağlantılı diyenler oldu ve aklım karıştı aslında ay rahatladım bu yorumun ile 🤗🤲🤲
Mgtl Oguzaysel sen daha iyi bilirsin tabi ama bence normali dene derim yapamazsan sezeryana dön ama inşallah her ikisi de çok sağlıklı bir şekilde geçer 🤲