Merhaba hanımlar hep burda yazmak nasip olcak mı diye düşünürken Doğum yapalı 8 gün oldu bile , öncelikle annelik çok muazzam biseymiş benden size tavsiye kesinlikle lohusa psikolojisine girmeyin , siz iyi olun ki bebeğinize iyi bakabilesiniz çünkü bence onlar herşeyi hissediyor . 22 Kasım 9 40 da Doğuma alındım çok korkuyordum hissedeceğim uyuşmayacağım diye ama iğneyi falan hiç Hissetmedim iğne vuruldu hazırlık derken doktorum geldi şarkı söyleye söyleye başladı , bence doktor da cok önemli . Ben herhalde bebeğin nerde olduğunu kontrol ediyor diye düşündüm karnıma dokundu ama o kadar kısa süre de oldu ki hiç oğlumun cıkmış olacbilceğini düşünmedim bir su patlaması sesi ve o ağlayış, yani tarif edilemez bir duygu.bebeğimi bana gösterip çıkardılar ondan sonra ameliyat bitene kadar mutluluktan ağladım😍Ameliyat cok güzel geçti , sonrası da cok güzel acınız elbet oluyor ilk kalkış birwz zor ama asla pes etmeyin bol bol yürüyün ben 3. Gün her işimi kendim yapabilecek hale geldim.Eve çıktık ,bebeğim sarılık oldu 1 gün daha yatış yaptık, meme reddi yaşadık bunların hepsi geçti gitti . Moral çok önemli ,hepinize evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbim😍Bende bu güzel duyguyu anlatmak istedim sormak istediğiniz seyler olursa cevaplayabilirim😊