_vesileaksoy Gebzede detaylı ultrasondan memnun kaldıgınız hastaneleri yazar mısınız ? Birde nasıl randevu alınıyo önden muayeneye mi gitmek lazım . Şu an 17 haftalıgım ne zaman randevu almak lazım .
Zehra321 _vesileaksoy Merkez hastanesi en uygunu diye biliyorum ama oradaki cihazlar genelde eski olduğu için orayı tercih etmedim. Yüzyılda 450 , medical parkta çektirdim ben 340 TL en uygunu orası geldi
_vesileaksoy Zehra321 Aslında istanbulda oturuyorum ama Gebzede dogdum büyüdüm orayı daha iyi biliyorum uygundur diye düşünmüştüm . Olmazsa Pendıkte Cihan Tıp Merkezine gıdıcem son çare
_vesileaksoy Ozge2441 kuzum izmit çok uzak kalıyor bana😊 bende fiyatları 200 250 300 cıvarına bakıyorum bulabilirim inş!llah
_vesileaksoy Seymaert canım nasıl randevu alınıyor direk ben detaylı ultrason için geldim diyince oluyor mu yoksa muayeneye gıtmek mi lazıö
Seymaert _vesileaksoy arayınca aynı hafta içinde veriyorlar randevu. Benim doktorum da o hastane de ama muayene olman şart değil diye biliyorum Bi görüş istersen