Beybitooo Aysglcnbz 15+6 erkek denilen bebisimin kız olduğunu öğrendim bugun şüpheyle bisey alamicam galiba tekrar değişir mi diye 🤪
Happy46 Beybitooo hayırlı olsun😊kaçıncı haftada dediler size erkek diye bacağının arasında bişey varmıydı 🙈
Mervemm Beybitooo 🤣🤣🤣 benimki göstermedi kesin annecim sen heveslenme ben netleseyim öyle gösteririm dedi 16 haftalık olduk 15+5 de gitrim bende
-fv- Beybitooo 😂ah yavrum ben gibilerdensin..erkek dediler bi kaç aldığım oldu 🤭doktor en son kız değişmez dese bile 20.haftama kadar almicam yemin ettim😅
Meryemd Beybitooo ya bende tam onu soracaktim 12 haftalikken bildigin pipisi gorunuyordu 16 haftada baska dr a gittim oda bence kiz dedi 🤔
SedaYaman Bu sene kiz senesi galiba nisan basi dogumum benimde kiz cok sukir allah kalbime gore verdi insallah saglikla kucagimiza almamiza nasip eylesin rabbim
2kizanasi Kevser444 Ay evet evet bende okudum burda ama ne bileyim boşuna heveslenmek istemiyorum hiç 🤷 göstermez ilerde değişir falan
Kevser444 Ne zaman hazırlık yapmayı düşünüyorsunuz benim 5 yıl sonra gelen mucizem cok hevesliyim herseye 💚
Bebikom_ Bizde 16 haftalıgız ogrenemedık henuz. Benden 2-3 hafta kucuk yakınlarım var hamıle olan hepsının erkek tahmınınde bulunmus doktorları erkek senesı dıyorlar. Bende meraktan oluyorum haftaya kontrolumuz dr kesın soylucem ozaman dedı 😊
N_S 16+1, 12. Haftamda erkek dendi dün gittim hâlâ erkek değişmedi cinsiyetimiz aksine gayet net gösterdi bize pipisini 4 boyutluda allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı da nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻