Esraygtf Dilankenger yok yok canım sancın kasılman düzenli değilse korkma bende resmen bacaklarımın arasında hissediyorum ama bebek kanalda bile değil 😂 başta bende cok korktum meğer ayaklrını kafasının üzerine geçirmiş :)
Sirin_beyza Esraygtf canım benimde bebeğim çok yittiryor ve kasığıma doğru vuruyor sancımı anlamadım 35 haftayım bebek mi sancımı
Sirin_beyza Esraygtf oluyor karnımın bir tarafı taş gb şişkin oluyor sertleşiyor cuma günü gittim nst sancı yok dedi
Meryematik Arkadaslar ittirme cocuk geriliyordur bir yere toplanmasi ozellikle uyuyunca cok normal heleki 30 haftadan sonra kasiga dogru vurmalar kucucuk yerde bir bebek var cok normal sanci degil o cok baska birsey bicak girip cikiyor gbi birsey
Zeyyyyy Dilankenger aynı durum bendede var ve bizde 24 haftalığız. Her zaman değil ama genellikle oluyor . Kolu yada bacağı kanalda gibi hissediyorum bende çünkü çok net oluyor hareketleri😶 burada okuduklarımdan sonra senin gibi bende aynı tedirginliği yaşıyorum. Bizim randevumuza 11 gün var daha . Doktoruna sorduktan sonra bilgilendirirsen sevinirim bende 🤗
Esraygtf Sirin_beyza yalancı kasılmalardır muhtemelen 37 olmak üzereyim bende de cok fazla var saatte 1 kez girip çıkıyor hemen hemen ama nstde sancım yok. Bunlar doğuma hazırlayan kasılmalar. Eğer 10 dk da bir e düşerse ara demişti doktorum
Sirin_beyza Esraygtf TSK ederim canım benm normal doğum yapmam riskli o yüzden korkuyom sancım tutarsa die ama çok rahatsızım bu aralar hayırlısı olsun