Merhaba canım ‘
benimde 21+3 haftalığım. benimde bir gün birden sağ tarafıma boşluğuma bir ağrı girdi ölüyorum zannettim 1 gece inledim sabah hemen doktora gittim ve apandisit zannettiler yatış yapıldı çünkü kanda enfeksiyon da şıktı korktu ilaçlı mr alamıyorlar bebekten normal ultrason baktılar ve sağda böbrek büyümesi ve kist gördüler kist te apse var dediler 15 gün hastane yattım 10 gün antibiyotik verdiler böbrek te apse yüzünden ağrılardan öldüm hastanede parol anca verdiler sonuç olarak böbrek büyümesi evet bende de var keşke öyle kalsaydı benim ve daha kötüsü apse oldu ameliyat dediler eğer bir daha ağrı ateş yaparsa sağdan girip çekeceklermiş inşallah olmaz :( şuan evdeyim daha iyiyim ama hep sağ böbreğim ağrıyor cızlıyor sol böbreğimde bazen hamilelikte en çok değişen organmış :( senin ki hafif se korkma böbrek büyümesi ben baya üstünü yaşadım .... korkum Bebek karnım büyüdükçe ağrım artar mı korkuyorum Sürekli bebekten çok böbreğimi düşünüyorum hayırlısı 🤲🏻🌸 korkma duamız rabbim korusun bilir en doğrusunu 🙏