lazkizi61_ kızlar varmı böyle başına gelen.. doktorum kafa ölçümü 38 ama aldım çevresi 34 haftaya uyumlu dedi benimde canim skildi olumsuz konuşmadı doktorum hareketleri nst sonuçlari gayet iyi dedi 4 gün sonra çağırdı bidaha bakacak
lazkizi61_ Sinif177 doğurmadım canim haftaya kadar beklicem benimde karım çevresi iki hafta geride dedi doktorum ama skintilik durumu yok dedi şuan 39+6 yim 3 kilo olmuş minyon olacak bizim kiz:) 36 da 2500 du galiba sizin kaç kilo
Sinif177 lazkizi61_ dün 36+4 tüm 2394 olmuş. Doktorunuz gerilikten kaynaklı hiç sezaryene yöneltmedi mi
Sinif177 lazkizi61_ gerilik azalmış değil mi? 3 haftadan 2 haftaya inmiş. Beslenmenize mi dikkat ettiniz
lazkizi61_ Sinif177 hayır canim gelişimi felan herşeyi güzel dedi çünkü gerilik kilosundan kaynaklaniyo bana dediği zaman 37 yada 38 miydi neydi galiba bende o ara yediklerimi çoğalttım 5 günde 200 gr almıştı bana hiç erken alırız sezeryan olur gibu bişey demedi normal istediğim için kilosu da normale çok uygun demişti
lazkizi61_ Sinif177 doğana kadar 3 kilo olir ama takmayın fazla kafaniza bide ölçümler doğru çıkmayabilir
lazkizi61_ Sinif177 evet 3 haftaydı 2 haftaya düştü dedi 3 haftaya da normal sayabiliyorlarmis ama insan yinede kafasına takiyo tabiki size ne diyor doktorunuz?
Sinif177 lazkizi61_ bana 37 nin sonunda alalım mekonyum yutma ihtimali var diyor. Ben de sezaryenden korkuyorum. Ailemden de uzaktayım. Normal doğum daha iyi olacak. Yarın başka doktora gidicem. Bakalım o ne diyecek.
lazkizi61_ Sinif177 Alla alla bencede siz başka doktorada görünün ona göre karar verirsiniz normal doğum olma şansı yokmu ki dir3k sezeryan diyor
Sinif177 lazkizi61_ bebek strese girip mekonyum yutar diyor.. Sizin doktorunuz ne kadar güzel bekleme taraftarı. Haberlerinizi bekliyorum.
lazkizi61_ Sinif177 doğuma sayılı günler kaldı bende sancılı bekliyorum.. mutlaka yazarım sizde bana yazın bende bekliyorum haberlerinizi rabbim yardımcınız olsun
Sinif177 lazkizi61_ programa göre yarın doğum diye gözüküyor olmalı değil mi? Çatı muayenesi tetikliyor doğumu diyorlar. Yapmadılar mı
lazkizi61_ Sinif177 ilk defa dun oldum cati muayememi artik tetiklermi gorucem ins tetikler :) evet prgrama gore 1 gun kaldı gözüküyor ama haftaya 41 oluyor durumu iyi olduğu için bekleyebilirmisim bakalim