Aslicrn İyi akşamlar, brn sulandırıcı iğne kullanıyorm 4. Haftadan beri şuan 30. Haftadaym hala göbekten yapıyorm bi sorun olurmu sizde hep göbekten mi yaptınız sonuna kadar göbekten devam edebilirmiyim ?
Misssimsek Aslicrn ben henüz 6. Haftadayim ama tup bebek olduğu için transferden buyana kullanıyorum bana eczacı karından yapma bacaklarından yada kollarından daha iyi olur demişti ben bacaklarimdan yapıyorum üst tarafına
isimsizbebek Aslicrn sorun olmaz nasıl yapabiliyorsanız. Ama tebrik ediyorum zor olmuyor mu 😊 benim 28 bitiyo göbekten çok zorlanıyorum göbek de sert olduğu için elimle sıkıştırmak zor oluyor sıkıştırınca bebek oynuyor sanki.
Cge_14 Aslicrn bende 4 . haftamdan beri kullaniyorum 32 haftadayim göbekten yapmaya devam ediyorum. Doktora sormuştum büyüdükçe sıkıntı olur mu diye. Olmaz dedi o yüzden korkmadan yapıyorum hala
Saraalp Aslicrn 35. haftadayım, göbekten yapıyorum halen, kollarımı son zamanlara saklıyorum , muhtemelen doğumdan sonrada bir süre kullanacağım
Aslicrn isimsizbebek ah nasıl zor oluyo hemde taş gibi göbeğe iğne yapmak sıkıştıramıyorm bile 😣 bide tam iğne vururken iğnenin olduğu yerden bi itiyo çok korkutuyo beni
Aslicrn Asumann kolda çok damar kas var tehlikeki diye korkuttular cesaret edemiyorm göbekten aşırı zorlanıyorm ve çok tedirginim
Aslicrn Cge_14 banada olmaz dedi ama çok sertleşti sıkıştıramıyorm bide tam iğne vururken bebek itiyo ordan korkuyorm ister istemez ya seninde zor olmuyomu artık yapmak
Hayali-123 Merhabalar bende tüpbebek ile hamile kaldım ve 13 haftadayım kan sulandırıcı kullanıyorum İstanbul’da yasıyorum tüp bebek yaptırdığınız doktoramı devam ediyorsunuz yada değiştirmeyi düşünüyormusunuz
Misssimsek Hayali-123 sanırım bana sordunuz ben ankarada yaptırmıştım fakat ankarada yasamadigim için başka doktora gidiyorum aslında bana kalsa bir daha ankaradakilerle muhatap olmiycam fakat doğuma kadar telefonla bilgilendiriyorum her aşamada
Aslicrn sevalyildiz tebrikler valla şuan çok zorlanıyorm 35 de hala yapabiliyosn ben korkmaya başladm artık 😣
Hayali-123 Misssimsek ben istandanbuldayım burada yaptırdım bende ilac kullandığım için aynı doktora gidiyorum aslında değiştirmek istiyorum ayrıca teşekkür ederim 😊
Busetekett Ben de koldan ya da bacaktan enjekte ediyorum 30 haftalığım karından da oluyormuş ama ben cesaret edemedim.
Aslicrn Busetekett bende karından korkuyorm artık ama kol ve bacaktan yapamıyorum bacaktan çok acıyomu
pyymamm Aslicrn karnınız cok cıktı mı bende 23+5 im karından yapıyorum daha zorlanmıyorum karın buyuyunce yapamazsın zor olur diyolarda ?
Aslicrn pyymamm haftama göre normalden büyük karnım ve çok sert aşırı zorlanıyorm valla sıkıştıramıyorm artık
Merve6475 Aslicrn bende 8+6 tüp bebekle ikizlere hamileyim transferden bu yana bende kullanıyorum göbekten devam ediyorum bacaktan önermediler belki sonra kola geçerim şuan icin sıkıntı yok
Mondlicht Aslicrn hep göbekten yaptım doktorum başka yere izin vermedi. Son haftaya kadarda vurdum canım 🙋🏼
gulkara Bana hep aynı yerden yapma değiştir dediler. Sağ Kol sol kol sağ bacak sol bacak şeklinde gidiyorum örnek sağ kola 4 günde bir sıra geliyor öteki türlü ilaç sertleşiyormuş orada
Aslicrn gulkara ne güzel heryere alışmışsn ben kola ve bacağa yapamıyorm koluna kendin nasıl yapıyosn
Misssimsek Aslicrn biz doktorumuza biraz israrla yazdırdık canım ilk gebeligimde kese gelişmemiş boş gebelik yaşamıştım çünkü. O yüzden doktor tarif etmedi şu şekilde kullan diye eczacimiz esininde kullandığını ve bacaktan yapmamın daha iyi olacağını söyledi ilk ignemi saglikocaginda yaptırmıştım orada da bacaktan yaptılar o yizden bacaktan devam ediyorum ama tabi doktor ne dediyse daha doğrudur