balbadem2525 arkadaslar bebisim hala cinsiyetini gostermedi hic bu kdr gec ogrenen oldumu ve cinsiyetleriniz nelerdi ?
GkeCanKaran balbadem2525 10.haftada erkek dendi.15.haftada kız.19.haftamda da kız dedi kesin.bizimkiside hiç göstermedi.sürekli yüzüstü yatıyo.20.haftamdayım ayrıntılıyı bekliyorum bende.
Gulizar0652 Bende 20.2 yim ama tam belli değil bi kız bi erkek olarak devam ediyo haftaya ayrıntılı var inşallah orda net olarak öğrenirim sana hiç tahminde bulunmadilarmi🤔
BurhanRabiaetin Bende de çok uğraştı ve sonunda kızım olacak hiç ggöstermiyodu kendini baya uğraştı doktorumuz genelde de sırtı dönük bebekler için kız deniliyor
Gulizar0652 balbadem2525 valla bana yüzde 90 lik oran verdiler sonra erkek için de yine yüzde 90 lik oran verdiler en güzeli ayrıntılı yi beklemem canim
Cans balbadem2525 Çok geç değil mi ayrıntılı için ? 19-23. Haftalar arası yapılıyor dedi doktorum . Daha geç olursa bebeğin derisi kalınlaşıp yağlanmaya başladığı için görüntüleme sıkıntı oluyormuş 🤷🏼♀️
Gulizar0652 balbadem2525 bence detaylı yi bekle cnm ben onu bekliyorum seninde çok varmış daha ama sabır ya tek sağlıklı olsunlarda canlarımız 😍😍
balbadem2525 Cans randevuyu veren doktorda anlamadim ki anlamiyo bencede cok ileri bir tariha atti gercekten sacmalik
Cans balbadem2525 Bi yanlışlık olmuş olabilir . Başka bir doktora daha görünün kaçırmayın haftasını . Vaktide gelmiş hem cinsiyeti de netleşmiş olur ❤
Cans [bilinmeyen] 24 Nisan hanımefendinin randevusu 😱 21 haftalıksa şu an ? 😉 Geç olmaması için öneri verdim sadece ☺
Cans [bilinmeyen] Bu bilgiler de doktora göre değişiyor galiba 🤷🏼♀️ 19-23 demişti benim cağnım dokturum ☺
klebsiella Benim 12. Haftamda belli oldu ayrintili ultrasonda ayaklari havadaydi ve kordonu belin altinda hala kiz ile devam ediyoruz 😃
Aycann Bende 20 haftanın sonuna doğru cinsiyeti öğrendim 3 farklı doktor da bebek göstermediğinden görememişti . Bazen geç gösteriyor maalesef 🙂