Birhamis Ben başladım yürüyüşlere adatıpın orda oturuyprum zaten hergün serdivan avm yürüyüp dönüyorum inş işe yarar 😀
Melegimveben Birhamis aynen adı üstünde özel ya yürüdüğün kolidordan bile para alcaklar yazık günah vallahi
Birhamis Minikmucizemm aa sen nerde oturuyosun 🙂 gittim görüştüm bugun ikna edemedim bellustan masa kiralıycam kucuk bi masa
Birhamis Minikmucizemm yok artıkkk vallahimi 😂 ay hangi blok tanışmıyoruz demekki hiç ama sitede hamile oldugunu bildigim ama tanımadıgım bi deryanın karşı komşusu var yoksa o musun 😂
Birhamis Minikmucizemm ay komşuymuşz kız 😂 bende karşı blogun yanındaki aptdayım giriş katta oraya bi gelin gelmişti gecen sene hiç karşılaşmadık ama bak hamile oldugunu bilmiyordum hayırlı olsun 😀 ✋🏻
Minikmucizemm Birhamis geçen sene dediğin 2016 yılında evlendim🙈 teşekkür ederim sanırım adın Burcu ben Ayşenur 😊
Birhamis Minikmucizemm yaa olmuş baya 🙂 yok burcunun karşı apt da oturuyorum ben alt katta adım hülya 😀burcu yarın doguruyo 🙂 sitede bebekler cogalıyo 😁 bigün tanışırız inşallah 💕
Bebegim Onu sen çalışanlarla konuşma canım çalışan ne deniliyorsa onu yaptığı için hastanenin yöneticisine müdürüne söyle yoksa vazgeçicemli konuş özellerde odada masa normalde oluyor zaten onlar biraz işin çakallığına kaçmış