Gamzee00 Kubraaa23 benimde bütün kontrol hepsi orada doktorum önerdi bende gitmeyi düşünüyorum fakat okadar çok uzakki hele bide hamileyken hiç çekilmez oraya gitmek şuan bile zor bela gidiyorum 🤦🏻♀️😂😂
AATozarr Kubraaa23 09:45 de başlıyor dedi hemşire olabilirsin hatta hemşire bana kim varsa getirebilirsin demişti 😂
Kubraaa23 AATozarr aaa o zaman perşembe bende mi gelsem ki.kaç saat sürer.ay pekte erkenmiş😬 aslında eşim o tarafta çalışıyo onlada cıkıp gelsem cok erken gitmiş olurum.ama olabilir hatta birbirimizi tanımamız için kırmızı karanfilde takabilirim🤪
AATozarr Kubraaa23 mantıklı 😂😂 patik asalım boynumuza😂 valla ne kadar sürdüğünü sormadım ama nerden baksan bir bir buçuk saat sürer herhalde nasip olursa ben gidicem bakalım avantajları çok iyi çünkü 😂
Kubraaa23 AATozarr ay bende niyetliyim görüşürüz inşaallah orda ismin neydi? Orda seni bulmak için tek tek isim sorcam😬
AATozarr Kubraaa23 Gelirsen görüşürüz tabi ki Asuman ismim 😂 her gelene bende Kübra 23 diye bağırmam en azından sen bul beni 😂😂
Mervensr Bende gitmeyi düşünüyorum kayıt için bişeyler gerekiyo mu biliyor musunuz acaba? Yoksa direk ben geldim deyip giriyo muyuz :)
Nuraslanklc Evime yakın birde gideyim gideyim diyorum hastaneye eşimle gidince arkamızdan atlı geliyor gibi çıkıyoruz hastaneden konuşamadım bi türlü bilgi alamadım🙄