Tazehamis Arkadaslr 39+4 haftalık hamileyim bebek doğum kanalına girmems tavsiylernz nedr ?? Çok ihtiyacım var ❣
Cemre12 Tazehamis aynı durumdayım haftaya 39!oluyorum daha da girmezse kanala sezeryan dedi size de aynı şey söylendi mi
Beyzanurlina Tazehamis doktorum dogum pozisyonunda dedi ama kanalla ilgili hiç bısey demedi bı zamana kadar haftada 4 kere nstye cagrıyo🥺
immos Tazehamis kanala girmesiyle ilgili bi yorum yapmadı doktorum 39+6 şuanda pozisyonu gayet iyi ama inmesi gerekiyor biraz daha dedi sadece bekliyoruz bakalım bi kıpırtı yok sadece 2 gündür adet sancısı gibi sancım oluyor sabaha karşı
Tazehamis Nursan her bebeğe göre değişiyor bi arkadaşımın doğum anında suyun gelmesiyle girms ama girmeyende var tabi insllah bizim bebislerde girer
Kumsalinannesii Cemre12 canım bas assaga pozisyondaysa 41 haftaya kadar bekletmesi lazım bir sakınca yoksa çoğu 39 san sonra kanala giriyor zaten 😉
Tazehamis Cemre12 normalde doktorum dün yatis verdi dolaylı yoldan sezeryan ağzıyla konuştu ben kabul etmedim yatisi
Melikeb19 Cemre12 benim oğlum doğum anında kanala girdi. Girmezse sezaryen diye bişey yok bebek dönmediyse o ayrı
Cemre12 Kumsalinannesii 3 haftadır az kilo alıyor canım 100 130 gram kadar biraz da o yüzden dedi sanırım da kafam karıştı başka bi doktora da görünmek istedim normal istiyorum çünkü hakkımızda hayırlsı inşallah 🤲🌸
Ltfy Bizde haftalardır doğum pozisyonundayız ama doktorum 36+4te kanala girmediğini söyledi bugün itibariyle 38 olduk ve pazartesi kontrol var çok korkuyorum ya girmediyse hiçbir belirtim de yok 😞 Rabbim bizim ve bebeklerimiz için hangisi hayırlıysa onu versin demekten başka bişi gelmiyor elden 🙏
Kumsalinannesii Cemre12 suni sanciylada şansınızı deneye bilirsiniz hemen Sezeryan demelerini anlamıyorum . İsterseniz konusun suniyle denemek varken direk sezeryan mantıklımı sizce DİE 😉
Melikeb19 Cemre12 düzenli kilo aldıktan sonra az alması o haftalarda hiç mühim değil inşallah normal doğum şansınız olur ☺️
tugbadm Bekleyim canım bende burda merak ediyorum birde bebeği kanalda olan anneler sizde değişiklik hissediyor musunuz acaba
Baloglummmmm Ben 40 oldum canım hala tam girmiş değil kanala.. beklıyoruz bır hafta daha bekleyelım dedi doktor.. her an inip doğum başlayabilir kanala girmesi doğuma hazır olduğu an olurmus
tugbadm Beyzanurlina benim de aynı canım doğum pozisyonunda ama kanala girmiş demedi biz anlayabiliyor muyuz acaba kanala girdiğini
Beyzanurlina tugbadm sanmam kuzum 😂 doktora sorucam gittimde bı engel yok diyo normal dogum için de kanaldan bahsetmedi merak ettim🙈
Ceren7s 39+5 benimde kanalda değil, doktor 41e kadar bekleriz sıkıntı yok dedi. Benim hiç sancı falanda yok. Büyük ihtimalle suni sancı ile denenecek olmadı sezeryan olacak benimde. Deneyebildiğim herşeyi deniyorum
Cemre12 Melikeb19 her gidişimde bunu vurguluyor anlamadım açılmam iki haftadır 1 cm az az kilo alıyor diye sorun yaptı sanırım.