Mutter Betttt aa gercekten bende sen gibiyim 😀 hayırlısıyda saglıklıysa inş bende senğn gbii güzel bir haber alırım 😍 biraz salmıstım son zamanlarda ama bu sefer bu kanama vs cok erken olunca süphelendim. Güzel haberler veririm umarım bende 🥰 sizede beraber uzun uzun ömürler olsun🙏🏻
Zuzum_20 Mutter canım ben 33 haftalık hamileyim bende şunlar olmuştu son gördügüm adet bitti ve iki gün sonra gögüs hassasiyeti basladı çok acıyorlardı hatta eşime adet agrısı bitiyor yumurtalama agrısı baslıyor bune böyle demiştim kasıklarım agrıyordu birde belim adet günüme bir hafta kala miğdem bulanmaya baslamıştı çok sık tuvalete gidiyordum adet günüm de kahve leke olmuştu cok cok az adet günüm de test yaptım direk sabah silik çizgiyi gördüm ertesi gün tekrar ettim yine silikti aksamına kan verdim sonuc 102.60 dı ☺️
Mutter Zuzum_20 saglıkla kucakla bebeğini 😇 darısıda isteyen bakabilecek olan Herkese inş 🙏🏻😍 benimde cok erken basladı göğüs hassasiyeti, normalde regl e 2-3 gün önce olurdu ama hayorlısı belki beyin yaptırıyo bilemiyorum da ama insallah şu posta yazarım bende sevindirici haber 😎
Mutter Betttt inşallahh canım 😋 30 olunca yaş insan geç kalmış hissediyor. Kariyer kariyer sonra böle dertlen 🙂
Zuzum_20 Mutter inşallah hamilesindir canım Rabbim herkese nasip etsin benim de adetime bes altı gün kala gögüs hasasiyetim olurdu normal de o zaman son adetim bittigi gibi olmuştu inşallah senin de vardır melegin ☺️
Mutter Arkadaşlar bir arkadaşım diyor ki kabızlık en büyük belirtidir , yoksa gebelikte yoktur 😒 bu Sizce doğru mu?
Betttt Mutter hayır tabi ki ben hamileliğim boyunca da hic kabız olmadım. Herkesin hamileliği kendine özeldir belirtileri de dahil. Siz test yaptınız mı
Betul55 Mutter hayır ben ishal olmuştum ilk haftalar. Herkesin kendne özgü belirtileri olabliyo. Mesela bulantılarım erken başladı 6. Haftada :)
Tugce1803 Mutter Tabi ki hayır. Arkadaşına sor bakayım Bi kaç yıl uzmanlık yapmış kadın doğum üzerine🙄
Mutter Betttt henüz yapmadım 5- 6 gibi bat benim bekliyorum şimdilik, ctesi yaparım sanırım. Dua edin okur mu 😍😍😍 saglıkla kucagınıza alın bebegınızı
hayalsu Yello benimde belim ağrıyo ve 5 gün var adetime belirti olarak bel ağrısını bilmiyordum senin sonuç belli mi
Betul55 Mutter bende aynı adetimden iki gün önce pembe akıntı görmüştüm. Sonra kesildi bi anda. 10 aydırda denediğimz için artık umudum yoktu adet döngüm değişti sandım😂 inat ettim adetim 4-5 gün gecikinceye kdar bekledim vee çift çizgi
Mutter Tugce1803 haha iyi dedin :) ya tamam olsun yada olmasın bebek ama biz burda paylaşıyoruz, burda böyle konukar konusmamız komik gelmiş, yokmuş bende gebelik kabızlık yokMuş çünkü bende, can sıktı 😒 😋
Tugce1803 Mutter Ahahaah Allah bunun üzerine seni hamile yapar da tokat gibi çarpar arkadaşının yüzüne😂😂
Mutter Tugce1803 inşallah ya 😅😅 ilk buraya yazıcam sonra ona 🤣 oda istiyo bebek ama bana olumsuz hep anlamıyorum
Betttt Mutter benim oğluşum doğdu cok sükür ayağımda sallıyorum şuan :) darısı bütün hamişlerin başına. Etmem mi ederim tabi Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah. Birde sabah kalktıgınızda yapın testi belki biliyorsunuzdur ama yine de söylemek istedim ben gece yapmıstım negatifti sabah kalktım yaptım pozitifti :)
Tugce1803 Mutter 😂😂😂 o nasıl arkadaşmış öyle Allah düşman başına vermesin🙄Sanki ne var ikinizde hamile kalsanız senin ondan önce hamile kalmanı istemiyor bence🙈
Mutter Tugce1803 ben isterim mesela kalsın benden once ne olcak her isteyene nasip olsun ama doğru olabilir , belirtilerime de salakca diyo. Kendi ama akımtısı varmıs o kesin 😋