Ozge1044 Kızlar lütfen yardım edin 7 haftalık hamileyim aşırı mide bulantım var ne yapacağımı bilmiyorum yerimden kalkamıyorum benim gibi olan ve Bi çözümü olan varsa yardım edebilir mi bana
Ummugulsum_44 Ozge1044 valla ben 8 de ilk kez doktora gitmiştim hemen bulantı ilacı istedim ablam önermişti çok iyi geliyor bana hiç bulantım olmadı o ilaçla hala kullanıyorum 16+5 olduk çok etkili ve eczacıda en zararsız bulantı ilacı dedi
isranuroz Ozge1044 aç karnına metpamid iç yemekten sonra rennie duo şurup iç geçer Allah’ın izniyle inşallah
Mececinar Ozge1044 Zamanla azalıyor.. Yani inşallah Sende de öyle olur.Kesnlikle ilaç alma, Limon kokla, nane limon iç, kraker ye. Sabahları yatağının başucuna muz, kraker galan koy kalkmadan ye sonra ayağa kalk. Biraz daha sabret inşallah geçer.
Ecebrualper Seni cok iyi anlıyorum 12 haftalık hamileyim ve hala aynı ne yazıkki. ben çareyi prilam Dr kullanmakta buldum o kadar cok kusuyordum ki bogazimdan kan geliyordu artık,cok halsizdim ilaci almadığım zaman hala öyle oluyorum hatta ilac alınca Bİle olabiliyorum. İstersen bi doktoruna danış sende kullan genelde onu kullanıyorlar.
Ozge1044 Ecebrualper ben doktora söyledim bana nomesis diye Bi ilaç verdi ama Bi dahaki gidişimde söyleyeyim canım teşekkür ederim
mrs Ozge1044 birde bulantı bilekliği aldım canım caresiz hepsini deniyorum bende bazen hiçbiri etki etmiyor ama
ilkanneligim Sade sosa beni geçirmişti malum 7 kilo verince bolll kusmakla prilam dr ile kendime geldim. 16 haftalk hamileym hala kullanıyorum danış doktoruna ve al rahatla👍🏻