Tugbaklc Arkadaşlar hiç spor yapan var mı ben yapıyorum diye fazla tepki alıyorum herhangi bi sakınca görmedim ama 🙄 benim gibi olan var mi
Linesarye Tugbaklc kaç haftaliksın canım?? Bir de ağır sporlardan kaçın, yenlik sporların doguma da faydası var.. ben spor yapmıyor ama smdi çömelme hareketine başlamak istiyorum cok yardımcı oluyormuş doğuma.. sen ne gibi sporlar yapıyorsun?
mrveygtckmk Tugbaklc yapmıyorum ama başlamayı çok istiyorum hatta bir kaç araştırma bile ayırım fakat çevrem çok tepki verdi çocuğa tam tersi zararlıdır cahildin bilmeden bi şey yapma ne gerek var evde yaptığın işte spor falan sınır oldum
Zeyk Tugbaklc spor geçmişim var alt yapı sağlam 💪 pilates yapıyorum. Günlük en az 45 dk tempolu yürüyorum birde. Kötü değil iyi birşey yapıyoruz hem kendimize hem bebeğimize
Hlal Tugbaklc doktorum plates topuma otur kalk ileri geri yap,merdiven in cik bol yürüyüş,squat,ve hergun ılık duş al dedi, elimden geldiğince yapiyorm spor
Tugbaklc Linesarye ben 29 haftaligim hafif kardiyo ağırlıklı eliptik yapıyorum ama spor gecmisim de var bel ağrılarımı önlemek amaclı gun de 30 dakika
Tugbaklc mrveygtckmk ya bana da eşim çok karşı benim aslında spor gecmisim var 🤗 yapmamda sıkıntı yok ama anlam veremiyorum gıcık ediyor beni
Tugbaklc mrveygtckmk kesinlikle zayıflamak amaclı değil zaten 8 kilo aldım ama spor yaptigimda sanki daha iyi hissediyorum 🤦🏼♀️
Ftszgn Ben de çok istedim spor yapmayı ama bana yürüyüş bile yasak 🤦🏼♀️ squat doğuma çok hazırlıyormuş bi de plates topu
Tugbaklc Zeyk bende gun de en az eğer kardiyo yapmıyorsam 45 dakika yürüyorum kizimda hep yattım sanki bunda çok rahatım ya kizimda çok hantal ve odemliydim bunda hiç ödem olmadı birde tuvalet için faydalı oluyor ya sporu seven insanlar bilir ip atlamayı bile özlüyorum 🤗
Tugbaklc Zeyk ya size bisey sorucam bide bebegin kilo gelişimini etkiler mi spor yapmak saçma salak efsaneler söylüyorlar bana da hayır yani bebemin kilosu da iyi
Tugbaklc Ftszgn olsun canım yeterki bebegin sağlıklı olsun uygun değilse en önemli şey evlatlarımız 🤗
Bilgeninannesi Zumba yapıyorum ben de ve tepki alıyorum. Yapsan da tepki alırsın yapmasan da boşver 😄
Zeyk Tugbaklc benim şuana kadar etkilemedi bebeğim 4 gün önde kilosu.. Doktorum da tavsiye ediyor hatta platesi hem kilo kontrolü adına hemde normal doğum istiyorsak kolay doğum olsun diye canim. Ben kimseyi dinlemiyorum valla doğru bildiğim yolda