Fzlt öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim canım 🤗 büyük ihtimalle eşinle konuşan bizdik anlattığın biz olma ihtimalimiz çok çok yüksek😊 öncelikle şunu açıklamakta fayda görüyorum yatış yaptırmak istemesine takılmadim hekim görüşü belki öyle uygun görmüştür kaldı ki sancilarim da vardı yalancı sanci tabi. Ama beni kaybettiği birkaç nokta var bu şehre gelmeden önce yaklaşık 18 haftaya kadar bir doktora gidiyordum ve 11. Haftamda bebegimin cinsiyetini Her gittiğimde %100 erkek olarak söyledi sonra çok iyi doktor olmasına rağmen aşırı yoğunluğundan başka doktora geçtim ki kendisi buraya gelmeden önceki doktorum olur her gittiğimde bebegimin %100erkek olduğunu söyledi şimdi diyeceksin ki belki onlar yanılmıştır böyle bir ihtimal var mı tabiki var ama eğer bi doktor hastanın tepkisi ile cinsiyet konusundaki fikrini değiştiriyorsa( ben şaşırdım diye tekrar baktı aaa erkekmiş dedi ve ben şu an 35 i bitirmek uzereyim) benim ona güvenimi bi sarsar. Doktorun tavrı konusuna gelince benim geldiğim şehirde de aydın bey gibi soğuk üsluplu ama çok beğenilen tavsiye edilen doktorlar vardı ve ben o doktorlar yüzünden hem zaman çok kaybettim hem de maddiyat neyse maddiyat kısmını geçiyorum. Benim ilk gebeliğim ve ciddi sağlık sorunları yaşadım bu gebelik boyunca bobregime stent yapılacaktı uygulanan tedavi ile stentlik durumdan kurtuldum suyu bile ölçülü içmek zorunda kaldim ki o dönem de yaz dönemiydi benim için çok zor oldu tam böbrek bitti hallettim dedim safra kesemde birden fazla polip cıktı ki birinin boyutu benim için sıkıntıydı yine tedavi gördüm bir hafta haşlanmış patates haşlanmış yumurta beyazı ve haşlanmış yağsız makarna ile yaşadım sonra doktorum yağ salça ve bazı yiyeceklere izin verdi. Ha şimdi diyeceksin bunların aydın beyle ne alakası var söyle alakası var ben bu hastalıklarımi eski doktorum sayesinde öğrenip onun sayesinde de tedavim olumlu geçti hamilelik duygusal acıdan bir kadının en çok anlayış beklediği bir donemken benim için 10 kat daha fazla anlayış bekledigim dönem haline geldi. Sonuç olarak kimse kusura bakmasın ama sırf iyi bir hastanade diye de bir sürü para verip üzerine bu kadar zor geçirdiğim bir dönemde asik suratli sert üsluplu bi doktor çekemem. Yeterince zor geçen bir hamileliğim varken onun gerginliği bana fazla gelir. Diğer bir nokta sezaryen konusunda çok iyi olduğunu ilk defa duymuyorum başka tanıdıklardan da duydum burda. Şahsen bu konuda takdir ettim ki sezaryen kadın için zorlu bir sürecin başlangıcı demektir aydın bey de sezeyani hakkıyla yapan doktorlardanmis. Ona lafım yok. Ama sadece sezaryende iyi diye de yukarda belirttiğim şeyleri de yaşayamam kaldı ki artık son haftalar belki de son gunlerim. Velev ki kişisel olarak benim yanlış algılamam mevcutsa bile yukarda başka yorumlar da var benim yazdıklarım diğer anlatilanlarin yanında solda sıfır kalır gibi geldi. Herkesin fikrine saygım sonsuz belki yıldızımız barışmadı bilemem ama benim durumumda olup benimle aynı kriterlerde doktor arayanlar için açık ve net söylüyorum uygun bir doktor değil. Son olarak şunlarla yazımı bitirmek istiyorum bir doktor iyi ya da kötü bilgili ya da bilgisiz ne olursa olsun başka bir doktor hakkında konuşmamalı. Şartlar ve imkanlar neydi önce iyice tartmak lazım diye düşünüyorum. Bu arada bebeğine ve sana allah sağlık sihhat versin bir ömür annesine babasına hayırlı evlat olur inşallah 🤲🤲😊😊