Neseekc Dkktlbsra çok bisey almadım henüz canım hastane çıkısı 3 tane uzun zıbın aldım bilmiyorumki hic ne alcam nerden baslicam ilk gebelik olunca
Medine_1992 Dkktlbsra canım benim alışveriş bitti sayılır sadece bakım ürünleri kaldı 😘😘 onun haricinde ne var ne yok annem aldı sağolsun memleketten gelip rahatım artık 30 haftayı bekliyorum
Deletedmom2224 Dkktlbsra ben herseyi bitirdim sadece benim için alınacaklar ve bebek deterjanı bakım ürünleri vs kaldı onları da yavaş yavaş hallederim 😊 iyiki erkenden yapmışım diyorum çünkü çok ağırlaştım daha bu haftadan 😊 sağlıkla gelsin bütün bebisler 💕
Dkktlbsra Neseekc 0-3 10 takım aldım gerisini hep 3-6 aldm battaniye aldım 7 tane küveti v.s 9 çorap 7 zıbın nevresim takımı
Burcu2626 Dkktlbsra anne yani degil ama bizi 1 yasa kadar idare edicek kucuk bi besik aldik kiraciyim evim kucuk onun icin buyuk bisey tercih etmedim acikcasi
Ftszgn Hastane çıkış seti aldım sadece,daha 26 haftalık olduk ,serklajlı olunca alışveriş e çıkamadım internetten yapicam o da 30 olayım da ondan sonra 🤗
Dkktlbsra Ftszgn bebemer_bebe ve baby_capa sayfaları çok uygun göz atın isterseniz ihtiyaç olan herşey sayfalarda mevcut 😊
Mrvgk Ftszgn aynı durumdayız hayırla gelsin 30 lar 38 lerde alınır satılır inşallah ne lazımsa serklajla korkuyla beklemek zor 🤭
Zeyk Kıyafetleri, battaniye,yorgan yastık,nevresim, küvet takımıni annem aldı. Bakım ürünlerini de ben aldım. Beşiği bebek arabası puseti vs kaldi. 🤗🤗 25.haftamiz 💙
Ftszgn Dkktlbsra jammy baby de aynı şekilde tavsiye ederim aldığım hastane çıkışı çok kaliteli %100 pamuk ,dediğinize de bakıcam teşekürler 🤗
Zeyk Dkktlbsra amin canım inşallah.🙏 Annemin katkısı büyük oldu bana çeyiz yapılmadı böyle ama işte torun olunca evlattan öte oluyor diye boşa demiyorlarmış😅😅
Dkktlbsra Nuryldrm şimdiden başla sana faydası olucak çünkü son zamanların ağırlaşıcaksın zorlanırsın
Hacer_ikiz_gebe Dkktlbsra banyo ürünleri bakım ürünleri nevresim takımı yorgan reflü yatagı biberon emzik bide kendime pijama anne bebek cantası aldım kıyafet namına hiç bişey almadım henüz 28 den sonra alacagım onları da topluca.. 😊 pofur pofur bi terlik istiyorum lohusa terliklerini sevmiyorum öyle bişey bulursam bide onu alıcam şimdi