Anne1254 Yüzümde sol yanağımda iri köklü 4-5 tane sivilce çıktı. Var mıydı sizde de benim ilerler diye korkuyorum. Hormonlarla mı ilgili.
anne543769 Anne1254 selam canım benimde 14. haftada çıkmaya başladı yüzüm her yerim sivilce doldu. normalde hiç sivilcem çıkmazdı hamilelikle birlikte geldi. normal ama artan hormonlarımızla alakalı
ays_ays Anne1254 benimde 16 dan sonra başladı heralde 29 haftayı hala varlar yüzüm böğrüm ki ergenliğimde bile sivilceli biri değildim normal dert etme inşallah etrafta üzen kimseler olmaz bu konuda ne derselerde takma
Anne1254 anne543769 anne543769 evet ben de de canım hiç sivilce çıkmazdı şaşırdım bu kadar sivilce çıkınca ve korktum çirkin de hissediyorum hep 😫 🤷🏻♀️
anne543769 sevval55 ben şuan 2. trimester deyim benim yeni başladı sivilcelenmem herkesin farklı sanırım doktorum genelde 3. trimesterde olur dedi ama bilemedim
Merveeex Benim de 7 de basladı. Berbat oldu yüzüm sırtım bacaklarımda bile çıktı. Progesteron hormonu gebelikte yükseldiği için oluyormus 15-16. Haftada gecti suan 25. Haftadayım 1-2 tane var
Anne1254 Momof2child hiç sorma ve ben kalır diye çok endişe ettim aslında önceden çıkan sivilcelerim de yer edindi sanki
Greyy90 Bende 13. Haftamdayım 8. Haftada başladı çıkmaya önce kolumda sonra yüzümde boynumda 🥴🥴 çıktığında hemen Madecassol kullanıyorum söndürüyor
Greyy90 Merveeex vala bir kaç doktorla birlikte kendi doktoruma da danıştım canım kullanırken ki talimatlarında zaten gebelikte herhangi zarar verici bir etkisi yoktur yazıyor tabi sürekli kullanmayacaksın ne olursa olsun herşey ölçüsünde 😌
Kedili_Anne Anne1254 benim de sivilcelendi yüzüm. Hiç yoktu. Sanırım hormonlardan oluyor. Birden gelip birden de yok oluyor benimkiler.