Deletedmom0010 Kızlar hiç kanama olmadigi halde progestan iğne kullanan varmı acaba ben artık dayanmaiyorum canım çok acıyor vurulmak istemiykrim
Haribo42 Deletedmom0010 bn iğne değil fitil olarak kullanmıştım iğne sadece 2 kes prolutonmu ne öyle biley bivurulmuştum
Cigdembakar Deletedmom0010 bende iğne kullanıyorum tüp bebekle gebe kaldm henüz 5+0 günlük 10 gün sonra muaynem var ozamn bıraktrcak sanırım doktorum sende bi görüş belki jel yada hap verir
Purple13 Deletedmom0010 lekelenmem bile yoktu önlem amaçlı vermişti doktorum.ilk 3 ay sabah akşam fitil kullandım belli aralıklarlada iğne vuruldum.
fadimeozbas @Deletedmom0010 Erken doğum riskimiz var sabah akşam hap haftada 1 kere iğne vuruluyorum dediğin gibi çok ağır ve artık dayanamıyorum iğnenin arası geçmeden yenisini vuruluyorum bazen apse yaptığı da oluyordu dün doktora söyledim hapa devam edelim keselim dedi
Deletedmom0010 fadimeozbas kaç haftaliksin bende bugün söyledim tam ozmn günde 1 defa fitil kullan dedi insllh bişi klnaz iğneye vurulmuyorum diye
Zeynepreyyan Kanama dışarı çıkmasına gerek yok belki kese etrafında vardır. Bende kese etrafında vardı 8 haftaya kadar kullandım
Deletedmom0010 fadimeozbas ben dün ilk defa kullandım ama sabah kalktım baktım ki her taraf batmış akmış yani hiç kalmamış erimiş çıkmış boşa gitti ya çok korkuyorum iğne canımı çok acıtıyordu ama bebegimi koruyordu bu fitilin hepsi çıktı :((
Nurunilkmucizesi Deletedmom0010 iğne değilde hapini kullanıyorum. 1 hafta zorlandim sonra biraz biraz aliştim 200 mg kullaniyorum.