nektarin_moms Akduygu benim de aynı şekildeydi adete 3 gün varken yapmıştı. Şu an 23 haftalığız. Ben çizgiyi gördüm umarım iyi haberlerini alırız🙏🏻
Alismomi Akduygu ben de gördüm çok silik var canım hayırlı olsun 🥰 fotoyu siyah beyaz yaparsan az daha belirgin olduğunu göreceksin kan ver netleşsin :)
Minikonunannesi1 Akduygu benim de bu sekilde cikmisti teste dayanamadim kan verdim 18 cikti degerim. Eger cok yeni gebelikse bu sekilde cikiyor. Ama biraz sabredip oyle kan vermenden yanayim cunku 3 kez kan vardim degerin yukselmesine bakmak icin.
Seyda-61 Kızlar bende de öyle oldu 3 test yaptım bir gün içerisinde en sonuncu daha netti ama silikti ama adet görüyorum kanda da negatif çıktı bende hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum
Minigimvebiz Akduygu canım çok silik bir çizgi görünüyor. Elinde varsa ovulasyon testi de yapabilirsin gebelik varsa onda daha net çıkar. Benim de adetime 3 gün varken ovulasyon testiyle öğrenmiştim çünkü ve yumurtlamanin 10. günüydü şu an 12+3 olduk şükür 😊
Meryem111 Akduygu adetıme bır hafta kala yaptıgımda aynı bunun gıbıydı hata bundanda silik cıkmıştı 2 gun arayla tekrarladıgımda dahada belırgıneşdi şuan 5+5 haftalık hamıleyım darısı başına bencr hamılesın❤️