Pinarb38_ sonsuzmasalim sonsuzmasalim senin bebeğinin emziği tutası varmış zaten benim kızım onu da almadı tam 14 çeşit emzik denedim nafile tutmayan tutmuyor😔
sonsuzmasalim Pinarb38_ aynen tutmayan tutmuyor ama tutacak olursa da avent’i genelde tutuyorlar. Ben avent’den önce 10 çeşit başka emzik denedim onları da tutmadı oğlum😏
rukiye-02 Badevehande bende oda yapacağım ama bi yaşında yapmayı düşünüyorum sence çok mu geç olur ayrılmak istemez mi
Badevehande rukiye-02 valla bana kalsa 2 yaşına kadar yatırırım yanımda ama eşim ikinci çocugu şimdiden söylemeye başladı olurda hamile kalırsam bade odasına alışsın da diğeri yanımda olur hep diye düşünüyorum kuzum tabi ben korunacam takdir Allahın
rukiye-02 Badevehande benim ki de bi yaşına gelsin hemen hamile kal diyo bize hiç dinlenme hakkı yok 😅
Pinarb38_ sonsuzmasalim ne mutlu sana emzik Bi nevi kolaylık çok istedim tutmasını ama olmadı şimdi ikinciye hamileyim bu tutar inşallah 🤲 😊
sonsuzmasalim Pinarb38_ yani evet rahatlatıyor bebekleri ama bıraktırması da ayrı bi dert 🤷🏽♀️ bakalım daha biraz vakti var. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah🌸
AygyulSina sonsuzmasalim oglum biraz fazla uretiyor galiba😅. Avent aldim geri emmek istemiyor nuka devam yine mecburen 🙄