Genc_anne_adayi rukiye-02 bestlak diye damla var eczanede canm benim ilk günler sütüm azdı çok faydasını gördüm
rukiye-02 Genc_anne_adayi yaa benim sütüm de öyle azaldı ki mama vermeden uykuya geçmiyor bi ona bakayım da alayım o zaman zaten yenecek listesi çok kısıtlı malum gaz yüzünden
rukiye-02 Badevehande ah ah bunlarla 4 ay geçecek kız çorba da yok resmen 😟 bi şu 4 ay geçse de rahat etsek ya daha çok var 25 günlüğüz 😬
nesliibb Nuraslanklc dudaklarına tamm yapışmıyo arkadaşım almıştı sonradan değiştirdi ultra air olandan aldı o tam kavradığı için daha iyi oluyo bebişş için
rukiye-02 Badevehande hamilelikten daha zor ya bu bekleme çünkü bebiş acı çekiyor ve senin elinden pek bişey gelmiyor 40 çıkınca demişlerdi şimdi 4 ay bitince diyorlar 40 çıkınca inşallah düzene girer uykusu da gazı da 😐
Badevehande Genc_anne_adayi haha🤣 bende ellerimi yıkamaktan kurumuş yara olmuş bakıp bakıp üzülüyorum halime😆🤷🏻♀️🙈
AygyulSina sonsuzmasalim emzik icine su dolma her emzikte var malesef deterjanla yikamamani tavsiye ederim yuzfr yuz ici temizlenmiyor. Oglunda ayni emzikten kulandi nuk aldim ama hosuma gitmedi icine cok tukuruk birikiyor avente geri dinus yapicaz
sonsuzmasalim AygyulSina evet maalesef her emzik de aynı sorun var, en iyisi duru su ile durulamak sadece 🤷🏽♀️ nuk’u benimki de almadı
AygyulSina sonsuzmasalim nuku aldi bizimki ama tukuruk olayi sinir ediyor beni aventte boyle bisey yasamadim cunkj
Naz60 sonsuzmasalim Şansınıza hava alan denk gelmiş ben kaynar suda bekletiyorum su falan kaçmıyor içine :)
sonsuzmasalim Naz60 yıkarken su kaçıyor benimkine oda emzik ucuna bastırmaktan kaynaklı sanırım. Duyduğum kadarıyla herkes de genel olarak aynı sorun mevcutmuş 🤷🏽♀️ sterilize ederken suyun içinde durduğundada su dolmuyor ucuna bendede😊
Badevehande rukiye-02 sanmıyorum ya minicik Bebek ne düzeni ne birşey valla uğraşacaz işte bi ömür aldık sorumluluğu😅🙏
rukiye-02 Badevehande aynen öyle canım ama en güzel sorumluluk başka odaya gitsem kızımı özlüyorum hemen 🥰
Badevehande rukiye-02 valla ben başka odaya gidemiyorum benle yapışık yaşıyor emzikte tutmuyor nolacak böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️
rukiye-02 Badevehande emzik tutmaması büyük sıkıntı benimki de bi ara tutmadı sürekli emmek istiyordu göğsümde duruyordu emzik verip en azından yemek yapmaya başladım 😊 kız ben dün akşam aventin emziğini kazara 6-18 ay olarak sipariş etmişim onu iade edip 0-6 ay arası alıcam 🤦♀️