Mervemuhammet 24 haftalık hamileyim doğumum yaklaştı ümit hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz kime gidiyosunuz ?
Burcu2626 Mervemuhammet ayni haftadayiz ben batikent umit hastanesin de murat senola gidiyorum çok da memnunum
Zeyk Mervemuhammet 25haftam Batıkent Talat Remzi Demirkola gidiyorum. Memnunum. İlgili bir doktor ama kiloya çok takıntılı bilgin olsun😅😅
ayseaknci Merhaba bende batıkent ümit hastanesine gidiyorum, Abdurrahman Akçay doktorum memnumum bilgili işinde iyi, ayrıca başka arkadaşlarımdan da Dilek Ulusoy çok duydum çok memnunlar
Eylulbugra26 Haftam bende ümit hastanesine gidiyorum doktorum dilek ulusoy cok ilgili bi doktor samimi ve içtenliğiyle insana guven veriyor❤️🙏
Melikekpln Eylulbugra26 bende cok memnunun dilek hanimdan bende oma gidiyorum guleryuzlu olmasi insani oraya bagliyor :)
FatmaNur1883 Bende 16.haftamdayim murat şenola gidiyorum çok memnunum dilek ulusoyada bi kere gitmiştim oda çok ilgili bi doktordu
Selminatoprak Haftadayım batıkentte Abdurrahman Akçaya gidiyorum canım bende tavsiye ederim ilgili güler yüzlü biri :)
Ztbr Seda deniz ışıklara gidiyorum ilk dogumumda Murat senola gitmiştim 9 ay boyunca dogumuma giremedi Seda hanım girdi böyle olunca ikinci hamileliğimde seda hanımı tercih ettim memnunum💕