elif_badeninannesi Aydan95 idrar yolu enfeksiyonundan canm dahiliye doktornz bunun icin antibiyotik verme ihtiyacı duyabilr belki tek kullanmlık, benim de öyleydi kullandm hemen düzeldi
busrasahinn Aydan95 idrar yolu enfeksiyonu vardır büyük ihtimalle canım ilaç veriyolar genelde tek kullanımlık gece yatarken içiyorsun 4 saat tuvalete gitmiyosun 4 saat sonra istediğin zaman gidebilirsin enfeksiyonu temizliyo idrar yolundaki
Hilaliko Aydan95 canm 27+6 haftalıgım benımde cıktı 32 idi galıba amtınıyotık verdı doktorum onu ıcıyorım
2104 Aydan95 kullandığın kan ilacı varsa buda etki ediyor muş benimde yüksek cıkmıştı dr. Normal demişti kan ilacıyla alakalı
Aydan95 Minnosannis01 bilmiyroum ki tatlim ya simdi 0-3 cikmasi gerekli yada mesele 1-2-3 gibi 6-8 cikmasi yuksek herhalde doktor kontrole cagirdi enfeksiyonlar icin tahlil alicakmis vaginal
Sultanylmz Kızlar bnm de triot ve açlık kan sekerim dusuk çıkmış bunların zararı olurmu ya daha sonucları gstrmedm doktora.
elif_badeninannesi Sultanylmz yüksek olmasından iyidr aslnda düsük çıkması. Ama doktorunuza gösterin kesinlkle ona göre bir tedavi bulur gerekirse tiroit ilacı gibi.
hanife-talip Sultanylmz tiroit de şeker de çok çok önemli bebiğin sağlığı için sakın ihmal etme canım sakın bende ikisi de var aylık takip ediyorum en kısa zamanda endokrin e git
Meryem15Denizzz Sultanylmz Asla ihmal etme bende de troid var ve her ay kontrole gidiyorum ilaç kullanıyorum sakın ihmal etme özellikle hamilelikte bebeğin gelişimi için çokkk önemli en kısa zamanda doktora görün
Melis1226 Aydan95 benimde yuksek cikiyor hep hamilelikte zaten yuksek cikarmis enfeksiyon olsada olmasada
Sultanylmz elif_badeninannesi işte dusuk cikmasida tehlikeli oluyormus erken doğum filanı tetikliyormus netten biraz araştırdım da bnm ztn erkn doğum riskim var serklaj yptrcm bide bu tetiklirse riskim dha çok olur .
Sultanylmz hanife-talip 10 +2 günlük hamileyim yeni yptrdm kan tahlillerini sekerim 73 cıkmış tsh de0.019 norml de 0.34 olmasi gerekiyormus ciddi bişy olduğunu hiç dusunmemistm şmdi siz diyince tedrgn oldum endokrin ne oluyor onuda duymamıştım hiç.
elif_badeninannesi Aydan95 uzun süre devam etmedigi sürece sıkntı olmaz, ara ara idrar tahlili vermekte fayda var
Aydan95 elif_badeninannesi doktor her ay gonderiyor zaten ilk defa cikti buda leykosit😔bakicaz artik Allah yardimcimiz olsun
elif_badeninannesi Aydan95 aminn 🙏 hamileyken vücut savunmasz oluyr canm ister istemez basa geliyor ni kdr dikkat etsek de
Aydan95 busrasahinn aa bunu bilmiyordum tatlim bak senden duydum ilk o kadar kolay yani? Temizleniyor.. bol sivi tuketiyorum bide