Duruuuu Günde kaç litre su içiyorsunuz ? Ben 52 kiloyum ve günde 2 litre içiyorum. Doktorum tabi ki yetersiz dedi en az 3 olmalı dedi siz de durumlar nasıl?
Birminiksusamtanesi Duruuuu 1 1bucuk litre ancak iciyorum gebelikten once 2bucuk 3 litre iciyordum ama icemiyrum simdi baslarda tiksinmistim hic icemiyordum suan buna sukrediyorum
Bilgeninannesi Duruuuu 3 içiyorum artık öğüre öğüre ve genelde unuttuğum için her yere kağıt yapıştırdım 😄
kitapkurdu Duruuuu valla su içmeden duramıyorum yanımda şişe gezdiriyorum nereye gitsem. Sıpam sömürüyor çünkü beni😁 çok susuyorum ama hiç dikkat etmedim kaç lt içtiğime
Gmzklyn Bende ne yazık ki 2 yi bile zor içiyorum tüm gün tuvalette geçiriyorum bu şekilde bile arttırmam gerek ama çok zor çalışırken
Evrmpk İki litreye az mı dedi😳 ben program indirdim onunla bile iki litreye anca ulaşabiliyorum normalde bir bardak suyla gün bitiren biriyim
Guler06 Ben 1 litre bile içmiyorum hiç su içme alışkanlıgım yok zorlasamda gıtmıyo en buyuk derdım ya 🙄☹️
Burcu2626 Gunden gune degisiyo ama 2 litre icmeye gayret ediyorum cok sikintili oluyo dakika basi solugu tuvalette aliyorum onun icin disardayken ya da bi yere giderken icmiyorum
Evrmpk Ummugulsum_44 SUKOLİK diye bir program memnunum ben 😊boyuma kiloma göre içmem gereken su miktarını belirliyor ve hatırlatma veriyor belli saatlerde
Faray Duruuuu 2 lt suyu üşüye üşüye içiyorum. İdrar rengimde şeffaf olduğu için yettiğini düşünüyorum. Sonuçta mevsim kış