Hamileanneler_25 Doğuma az bir zaman kala varmı ben gibi 28 haftalık olan bebekler kaç kilo ve hareketleri nasıl benim ki maşallah hiperaktif hissettiğim günden beri salı günü kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmusuz en son 24 haftalıkken gitmiştik. Özledim bebeğimi görmeyi 😍
Muneweralp Hamileanneler_25 bizde 27+5 olduk bu hafta çok hareketli gerçekten güçlü vuruyor bende haftaya gitcem kontrole merak ediyorum ne kadar oldu kilosu falan
Hamileanneler_25 Muneweralp aynen güçlü vuruyorlar bazen aşağıya çok baskı yapıyor çıkacak gibi ve sızlama oluyor oramda. Kaburgalarıma baskı yapıyor ara da
Oznur69 Bizde 28+3 olduk salı, günü kontrolum olacak. Normalde hareketlerimiz çok iyiydi bir kaç gündür kuvvetli vuruyordu ama bugun biraz rahatsızım ve kan verdim çok hareketleri azaldı.
Hamileanneler_25 Oznur69 düzenli uyuyup uyanıyorlar artık gün içerisinde bazen sakin olmaları normal geçen hafta benimde iki gün fazla hareket etmemisti fazla ayakta kaldıgm içindi heralde dinlenince hareketleniyor
Rezzan 30 olucaz Pazartesi nasipse hareketli bi ogluşum var maşallah vurdukça rahimde acıma oluyor bu beni endişelendiriyo sizde de oluyor mu çok aşagıda vuruyo
Hamileanneler_25 Rezzan bende de oluyor o bazen çok sert ve aşağıya vuruyor çıkacakmış gibi valla sızlama geliyor orama korkuyorum iğne batar gibi oluyor
Oznur69 Bende bir kaç aydır çatı kemiğimde hareket edince yatakta dönünce ayağı kalkınca çok ağrı olyo ve artıyo sizlerde de varmı