Zehra321 Kuzey isminde karar kıldık eşimle. Çokta seviyorum benimsedim bu ismi. Ama hala sanki başka bi isim daha bulacakmışım da onu beğenecekmişim hissiyati var %100 bu oldu diyemiyorum 😒 ne zormuş isim kararlaştırmak. Sizce nasıl ?
pyymamm Zehra321 soyadınızla uyumlu ise güzeldir bence . Aynı durum bende de var eda olsa mı diyoruz ama daha baska beğenir miyiz diye kalıyo 😂😂 cok zor bir kararmış
Deletedmom0810 Zehra321 güzel düşünmüşsünüz ben de beğendim Kuzey ismini ☺️💙 aynı sorun bizde de var 😂 12. Haftada doktor kız dediğinde hemen bulup kesinlikle bu demiştik ama erkek olduğu kesinleşeli 3 hafta oluyor hala kararsızlık erkek ismi çok sıkıntılıymış onu anladım 🤦🏻♀️😂
Kumsalinannesii Zehra321 canım daha cok yeni karar verdiniz gayet güzel isim zamanla alışıyorsun ne koyarsan koy onada hemen ısınamayacaksın. Kendi çocuğumuz olunca böyle oluyor maalesef bizde kızımız olucak İdil i beğendik kimse begenmesede alıştık ☺️☺️ İlk kızımda kumsal
Lale00 Zehra321 biz ilk once bade ile yola ciktik sonra anlamindan dolayi is mira ismine dondu bi sure oyle devam ettik daha sonrasin öykü olarak karar kildik bu sekilde kizimizi kucagimiza almayi bekliyoruz allahin izniyle 😅 ilk iki isim hic icime sinmemisti benimde hep aklimda acaba baska mi olsa diye diye esimin basinin etini yerdim.
Zehra321 pyymamm Evet şimdi birşeyler yaptıracağım isimli 😁 ama ya vazgeçersem başka bi isim bulursam hissi bırakmıyor peşimi 😁