Burada hikayeleri okuyup tecrübe edinirken herkes gibi acaba bende hikayemi anlatabilecekmiyim diye düşünüyordum. 27 Kasım akşam 20.30 da sadece kontrol amaçlı muayneye gitmiştim usg muaynesinde doktorum bebişin kafasının rahime baskı yaptığını farketti alttan muayne edicem dedi bir baktık ki 5 cm açılma olmuş tabi suyum ve nişanım gelmediği için ben pek anlayamadım 🙈 kız sen doğuruyorsun farkında değil misin dedi hayır dedim tabi ilk olduğu için belkide ondan anlamamıştım tecrübesizliğim işime yaradı😀 yolun yarısını geçmişsin yatışını yapıyoruz dedi doktorum ve 28 Kasım 01.12 de Alpaslan’ım kucağımdaydı çok iyi bir doktor ve ekiple normal doğumumu gerçekleştirdim son yarım saatim zor geçti ama oğluma kavuşacağımı hayal ederek var gücümle ıkındım. Allah herkese böyle doğum nasip etsin normal doğumdan sakın korkmayın sadece dua edin gerisi su gibi geliyor normal doğum sonrası büyük kolaylık. Allah herkesi evladına kavuştursun kolay doğumlarınız olsun inş uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.