Deryak Kızlar merhaba, 16 haftalık hamileyim dün akşamdan beri genital bölgede acayip bir kaşıntı var, doktora gitmeme de daha zaman var. neden olabilir ne yapmam lazım yaşayan var mi ?
Yesimmm93 Deryak elma sirkeli su ile taharet alıyorum ben bi ara bendede kaşıntı vardı geçti ama hala devam ediyorum sirkeli suya ☺
Sulee1 Deryak ilerleyen zamanlarda daha sık kaşıntı, akıntı olur canım bi çoğu çamaşır dan hormonlardan oluyor akıntın varsa oda çok etkiliyor sık sık çamaşır değiştir pamuklu suyla temizle ve Krem olarak bepantol kullan
Birhamis Mantardır o dr gidene kadar eczaneden travazol krem alıp kullanabılırsın benımde cok oluyodu gunde bi kere sürüyodum iyi geldi ama dr gidince sor mutlaka bide gunluk ped kullanıyosan kullanıyosan kullanma onun yerine rulo pecete kullan
Sedefhayri Ben bugün doktora gittim idrarımde iltihap varmış ve kaşıntımın olduğunu söyledim bana ilaç verdi benimde çok kaşınıyor mantar olabilir doktoruna söyle
Deryak Sedefhayri aynen mantar olabilirmiş sirkeli suyla yıkamak da çok iyi geliyormuş. Denedim işe yarıyor 😂😂🙈
Deryak Sulee1 yapıyorum çamaşır değiştiriyorum sürekli sirkeli suyla da temizliyorum ama henüz geçmedi maalesef
Deletedmom386 Yenihamile11 zalain ben kullanmıştım çok çok iyi gelmişti. Ne denesem kaşıntım durmadı ama zalain krem iyi geldi. Mantar gecmedi ama kaşıntım yok. Afedersiniz vajinamın dudakları hep tahriş olmuştu berbat bişey
Yenihamile11 Deletedmom386 evet sanki tahriş olduğunu hissediyorum arrik nasil üşüdüysem 1 günde Teşekkür ederim 😊