Minigin-annesi Merhaba arkadaşlar doğumuma az kaldı memleketime gideceğim.Kayseri’de doktor önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
tugbadm Minigin-annesi canım ben Hümaya gidiyorum Cahit beye çok ilgili ve saygılı bir doktor çok memnunum
Gamzeozdenn Acıbademde Mustafa Taş a gidiyorum ben memnunum 20 gün sonra doğumum olcak inşallahh devlet düşünüyosanız ordada kıvamç şahin var oda iyidir
Minigin-annesi Acıbadem doğum ücretleri epey pahalı geldi bana o yüzden başka özel düşünüyorum ama bakalım
avarebirseyyah Minigin-annesi Züleyha güzel 🌹🌹 o kadar ilgili bir kadın ki.. Ve haya sahibi, utandırmıyor her konuyu tek tek açıklıyor
Tombulkelebek Gamzeozdenn ben de tüp bebek yaptırdım orda ancak 2019 fiyatıydı bunlar . 2020 fiyatlarından haberdar mısınız acaba
N_didan Cz34 ben bi sıkıntı yaşamadım en başından beri pna gidiyorum şans eseri ona randevu almıştım, sonra enerjisi bana iyi hissettirdi değiştirmeyi düşünmedim hiç
Cz34 N_didan Ben 5 aylığım ve 2 3 kez ona gittim kendime şu an doktor arıyorum odaya girdiğimde beni tanımıyor tartıda kiloma bakmıyor ben söylemediğim sürece kullandıgım ilaçları bilmiyor her şeyi ben bildirmek zorunda kalıyorum ona . Tansiyona hiç bu zamana kadar bakmadı ne çocugumun kilosunu söylüyor ilgisi az ultrasonda çocuğun ne yaptığını anlatıyor gelişimi için cevap vermiyor beni ayrıntılıya gönderdi direk gittiğimde mesela bence güler yüz yetmiyor bende bir tavsiye üzerine gitmiştim işinde ciddi olmalı doktor. Ben bulantıdan 6 kilo vermiştim kusarak gitmiştim gayet iyisin demişti yüzüme bakarak. İlgilenseydi seruma bağlasaydı bulantılar bitince serum veriyim sana ölümcül olabiliyor bulantı kusma dedi . Yani kesinlikle ilgisi az .
N_didan Cz34 valla bilemiyorum tabiki doktor arayışı sıkıntı bu dönemde eminim sorun yaşamasanız arayışa girmezdiniz sizin adınıza üzüldüm. ben bu söylediklerinizin hiç birisini yaşamadım ben birgün tansiyonum kilom ölçülmeden cıkmadım o odadan enfeksiyonlarım oldu sürekli ilgilendi hastaneyede yatırdı. Şehir dışına çıktım sürekli nstlerimi vatsaptan yorumladı Benim açımdan bi sorun olmadı.
Cz34 N_didan Benim hiç bir sorun olmadığı için belkide bulantıdan başka o yüzden yoğun ilgi göremedim ben de öyle yapmadı şu an ufak sıkıntım var korkudan doktor değiştiriyorum ya gittiğimde yine ilgisi yoğun olmazsa diye bu sorunumdada diye tansiyon 1 kere bile ölçmediler benim tansiyonumun çok düştüğünü söyledim aradım sekreteri bir gün beni tansiyonla ilgili bölüme yönlendiriyor hani git bi baktır gel sonuçlarına bebeğine bakalımda diyebilirdi. E bulantıdan öldüm hiç birşey yapmadı bulantı azalınca bitince 3 aylık dönemden sonra serum verse ne olur. Bana ilk başta gayet iyisin dedi üzüldüm yani doktor arıyorum şu an zamanım gidiyor bebeğimin sağlığından endişe ediyorum ufak sıkıntı var bakalım gidicem iyi birisi çıkar inşallah yarın . 😔
N_didan Cz34 umarım gönlünce bi doktor bulursun canım 🙏🏻İçin rahat etmiyorsa değişmekte fayda var doktorunu önemli olan senin huzurun bu dönemde kafanda soru işaretleri seni ve bebişini strese sokar sıkma canını bir sürü önerilen doktor var burada birini seç ve git gönlünüde ferah tut allah sağlıkla kucagına aldırsın inşallah
MinnieMouse Instagramdan hesabina bakabilirsiniz ben gitmiyorum doktorumu Onceden bulup sevdigim icin ama huma hastanesinde murat tandogan eylul ayinda basladi, ben inceledim enerjisi cok guzel ve donutleri de hep olumlu
Gamzeozdenn Tombulkelebek maalesef 2020 bilgim yok benim doğum 19 aralık olacağı için bu sene fiyatı görüştük