Ozlem12 @mervealis63 nişanlı arkadasım ruhankutana başlayacaktı akneler için fakat doktorla görüştü 2-3 yıla kadar gebelik düşünemezsin dedi
mervealis63 Ozlem12 bnmde 1 yildn fzla oldu nerdeyse doktor bsta 6 ay dedi snra 1 yil dedi ztn bnfe dusunmuyodum onzmnlr gebelgi
mervealis63 Ozlem12 bnmde 1 yildn fzla oldu ztn dktrlar frkli soyluyor bna 6 ay once dedi snra 1 yil dedi
Nilll mervealis63 bende kullanmıştım bu ilacı. Kullanmadan önce de doktor ilacı bıraktıktan sonra üç ay korunup sonra çocuk yapilmasini öneriyoruz demişti. Onun dışında bir problem olacağını soylememisti
mervealis63 Nilll yan etkileri var cnm gebelik olsa dusuk olur yda bebekte kalici hasar olusur sakat olur demisti doktr bnde dsunmuyodum ztn o zmnlar
27_00 mervealis63 bnce bundan değildir. Olsaydı bnm olurdu bnce cnkü hemen hamile kaldım. Bn hamile kalışımı bile buna bağlıyorum bir noktada. 1 sene olmadı sora ilaca başladım bıraktığım ertesi ay hamileydim
mervealis63 27_00 masallh gebemisin smdi yoksa dogum yaptn mi herhngi bi sknti oldmu dgmla alakali veya bebiste
Rukiye1006 mervealis63 8.5 ay zoratenin kullandım canım . Tedavi bittikten 6 ay sonra gebelik düşünmeye başlayabilirsin demişti doktorum . Karaciğerden tam atılması 6 ay sürüyormuş çünkü 1 sene geçmiş üstünden sorun olacağını sanmiyorum bende 8+4 haftaligim bir sorunumuz yok çok şükür
mervealis63 Rukiye1006 masallh cnm ins. oyledir bnde ihtiml vermedim arkdasim soyleyene kdr acba mi dedim korktum ins . sonckar temz cikar
zorkadin53 mervealis63 ablam zoratenin kullandı. 6 ay geçmeden hamile kaldı ve 12 haftalikken düşük yaptı. Doktor o ilaca bağlamıştı sebebini. 😑
mervealis63 zorkadin53 ewt cnm riskli malesf o ilaci kullanirken belli bir sure gebelk onermiyo doktrlar
Ezgi05 Canım o ilacı kullandıktan 6 ay sonra hamile kalmayı öneriyor doktorlar düşükten öte sakat kalma riskinden dolayı ben kullanırken bekardım ve ilaç bende işe yaramamıştı 7 ay sonra düğünüm oldu ve anında hamile kaldım
27_00 mervealis63 son günlerim doğumu bekliyorum. Gebelik gayet iyi her gebede olan sıkıntı lar var bebiş gayet iyi tabi Rabbim kucağımıza da sağlıcakla almayı nasip etsn doğduk tan sonra belli oluyor
FSCMK mervealis63 benim eltim sivilce ilaçı kullanmış bunun yüzünden 2 yıl korundular sonra çocukları oldu bende hamileyken kullanmak istedim 7 aylık hamileydim doktor geçer dedi ve tavsiye etmedi şimdi 2 aylık kızım ama Yine vermiyor doktor zatende geçmek üzere
mervealis63 FSCMK emziriyosanz dktr vermez ztn bnde emzirmiyodum die dktrum vermisti birdebuzn sure cocuk dusunmedgmi soylemistim vermisti ztn dusunmuyoduk cocuk
Tugceeeky mervealis63 be mervealis63 ben de kullandım geçen yıl. İlacı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım. Şuan 6 haftalık bir sorun yok ancak ileride oluşur mu bende bundan korkuyorum😕 doktor Çapa da görev yapan bir dr arkadaşına danıştı ilacı bıraktıktan 6 ay sonra öneriyoruz dedi. Ama 4 ay da az bir zaman değil sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi. Cildiye doktoru 3 ay yeterli dedi. Bu konu hakkında söylentiler çok içimizi ferah tutmak en iyisi. mervealis63
mervealis63 Tugceeeky aynn hyrlisi ile kucagina almk nasip olur ins. dktrlarin gorusleri farkli olabiliyo malesf kmi 3 ay kmi 6 kmide 1 yil diyor
kley Tugceeeky merhaba çocuğumuz sağlıklı mı acaba sıvılve ılacını kullanmaya başlamak ıstıyorum ama aynı zamanda hazıran gıbı hamılelık planlarımız var korktum açıkçası
Tugceeeky mervealis63 ayrıca ilacın riski düşük değil anomali bebek yani sakatlığa sebep olması. İlacın içeriğinde çok fazla a vitamini var ve vücutta depolanan bir vitamin. A vitamini fazlalığı da bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyormuş. Bence a vitaminine çok yönelmemek gerek bu süreçte yeterince vücutta fazla zaten
mervealis63 Tugceeeky him anladim a vitamini hngi urunler oluyor arastirayim en azndan bu surecte yememeye dikkt edeyim tskler
Bilgeninannesi mervealis63 ben de 6 ay ilacı kullandım canım zoratanindi adı ve en yüksek dozdakini içiyordum ama düşük yaşamadım onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum 1 yıl geçmiş zaten kanın bile temizlenmiştir 😊
Sultanas mervealis63 ben kullandim canım çok şükür bi sorun yaşamadım kizim suan 2 ay 3 günlük. Rabbim sizede sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder ins
mervealis63 Sultanas amin ins. tsk ederim cnm peki ewli iken mi kullandn kac ay veya kac yil snra gebe kldn