Merhaba kizlar. Bende acaba bir gün yazar miyim diye düşünenlerdendim. 8 ay tedavi gördük artık umudum kalmadı eşim psikolojik olarak ben yoruldugum için tedaviyi birakmami istedi. Biraktigimin ertesi ayı hamile kaldim. Hamileliğin gayet güzel geçti.. her gün yürüyüş hurma vs.. 25 Kasım da doktorum yarın sunni sancı ile dogurtalim seni dedi. Tabi sabaha kadar uyumadım ilk doğumum.40+2 haftaliktim.sabah gittim sanciyi aldım 2 saat sonra suyum boşaldı 2 saatte 5 cm acikligim oldu. Meryem Ana otunu suya koydurmustum. Suyun gelmesi ile sancılarım iyice arttı. Sonra bı anda ebe geldi ardından doktorum. Bebeğin nabzı düşüyor hemen ameliyat dediler. Kordon dolanmış. Ben ağlama krizine girdim 5 dakika içinde ameliyat masasında buldum kendimi. Doktor elinde nesterle bayilmami bekledi. Uyandığımda bebegim bana supriz yaptı. Kız bebek bekliyorduk. Meğer erkekmis. Tabi isim bulamadik. Şimdi pembeler içinde yatıyor:) kapı süsü magnet hediyelikler hepsi yalan oldu:) Allahım isteyen herkese nasip etsin. Gerçekten bambaşka birduyguymus.