Cemrealya_ Kızlar adetime 6 gün var sizce test yapmalı miyim? Sizler adetten kaç gün önce hamile olduğunuzu ogrendiniz
AATozarr Cemrealya_ Sağ kasığıma resmen bıçak saplanır gibi ağrılarım oldu ondan şüphelenip test yapmıştım hiç aklımda bile yoktu gebelik ama silikte olsa çıktı
Cemrealya_ AATozarr Ebruozcann benim hiç belirtim yok sabah test yapayım sonucu yazarim 😊 sizler kaç haftalık hamilesiniz hayırlı olsun sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah 😚
Ebruozcann Cemrealya_ 3 gün önce normal test ile çünkü hissetmiştim kendimi tanıyorum o hafta çok farklı hissetmiştim
AATozarr Cemrealya_ İlk gebeliğimde benim de hiç bir belirtim yoktu hatta adet olucak gibi sancılarım vardı 2 gün petle gezdim öyle 😂 22+2deyiz RABBİM gönlüne versin seninde İNŞALLAH hayırlı zaman da gelsin sana ☺️
Yello Cemrealya_ benmde 6 gun kaldı dunden berı karnım cok agrıyo belım kopucak gıbı ınsallah adet olmayız
Ebruozcann songul_onur birde kendini tanıyorsun ya dedim yani ben bu ay çok farklı değişik ağrılarım falan vardı normalde ben o ağrıyı çekerken tuvalete gittiğimde kesin adet olduğumu görmem lazım yani ondan direk anladım