Emin_e Ileyda_12 az bile degil hic bulantim olmadi sadece kokular burnuma burnuma geliyordu ilk aylar o kadar
Ruqeyyam_2018 Ileyda_12 2 aybulantım oldu kusmamda oldu. Şimdi kusmam yook bulantı ara sıra oluyor kokulara karşı hassasım
Ileyda_12 wishoflove benimde 6. Haftada başladı 1 hafta bi yemek yiyemedim dün biraz iyiyim bugünde bi sabah bulantim oldu biraz daha iyiyim normalmi acaba 7 haftalık olduk bugun
Emin_e Ileyda_12 kanama yada siddetli agri yoksa endise etmeyin, ben ilk 4/5 ay bazen gebe oldugumu unutuyordum hic belirtim yoktu
Ileyda_12 Emin_e çok şükür yok ama doktor bi anda kesilirse sorun olur dedi ama.biraz hafifledi bulantim normalmi onuda bilmiyorum
Ileyda_12 Ruqeyyam_2018 benim 1 hafta sürdü sadece bulantim bugün biraz daha iyiyim sadece tedirginim hafifledi diye
Emin_e Ileyda_12 sonuçta bir anda kesilmemis sadece hafiflemis icini ferah tutun insan evham yapiyor muhakkak, ama stressiz olmakbebek icin en sagliklisi...
Ruqeyyam_2018 Ileyda_12 normal gebeliyde hiçh başdan bulantı yaşamayanlarda varr. Bende 1 ci hamileliyimde 9 ay kusma bulantı oldu. Bunda 2 ayımda düzəldi bende endişelendim fakat normalmiş
Ileyda_12 Yasemin19 benimde çok hafiften bulanıyo ilk gebeliğim sagliksizdi bunda biraz korkuyorum acikcasi
Ileyda_12 Ruqeyyam_2018 evet öylede var tabiki benimde 1 hafta kötüydü bulantim vardı şimdi bugün biraz daha iyiyim öyle çok bulantim olmadı da sizlerede sorayim dedim