gulsahygt07 Kızlar slm Doğum yapınca doktora hediye götürmeyi düşünüyorum siz olsanız ne götürürsünüz
Melegimm19 gulsahygt07 çiçek ve kendisinin,eşinin ve çocuklarının ismi olduğu bir kolye yaptırıp hediye verdik biz çokta sevindi ve şaşırdı doktorumuz
Bilgeninannesi gulsahygt07 Ruslar likörlü çikolata bir buket çiçek ve şampanya götürürlerdi çok klas diye düşünürdüm küçükken 😊 bence çikolata ve çiçek sizin için uygun olur 😊
OznurC H1z2a3 kesinlikle katılıyorum 😄😄 ama çok isterse arkadaş bence isimli çikolata yada süs falan yaptırdıysanız onlardan götürebilirsiniz
H1z2a3 gulsahygt07 o ayrı mesela ama bn her muayenede 100 lira verdiğim insana daha ne hediye alayım zaten doğumunu hiç bilmiyorum kaç liraya yapıyor 🤣
H1z2a3 gulsahygt07 gerek bnm doktorum bana hediye alsın h bir muayeneyi kaçırmıyorum parayı tıkır nakit veriyorum 🤣🤣🤣🤣
Kumsalinannesii gulsahygt07 biz asistanina sorduk çiçek çikolata çok geliyor bıktı artık demişti ☺️ Bizde iyi bir markadan çanta aldık şimdi gene aynı Dr a doğum yapıcam. Aklımda viski var ama kişisel eşyada olabilir değiştirebileceği
Deletedmom099 gulsahygt07 ben senin yerinde olsam kıyafet alırdım gömlek olur çanta olur arkadaşınızmış sonuçta zaten çiçek çikolata getiren çok olur