Sarayhelvasi İki gündür mukus şeklinde beyaz renkli iki kere akıntı geldi çamaşırıma ? Daha 31+4üm nişan değildir dimii😰
Erenfamily Sarayhelvasi olabilir belki hemen doktora gitmelisin yada arayıp bilgi alabilirsin bekleme bence
Tugba34 Sarayhelvasi sanmıyorum nişan rengi hafif pembe oluyor ama senden beyaz renk gelmiş .. doktorunu arayıp detaylı bilgi alsan daha iyi olur hem için rahatlar☺
Zuzu Sarayhelvasi canım nişan illa pembe kahve kırmızı olacak diye bi durum yok.Gayet beyazda olabilir.Her ihtimale karşı mutlaka dr sor ve git derim
Sarayhelvasi Erenfamily Tugba34 Tugba34 deletedmom11 Birhamis tamam kızlar devam ederse sorucam doktoruma 😞
Birhamis Ben 38 deyim sürekli o şekil akıntım var ama nişan diye dusunmuyorum cunku rengi pembe veya kahverengi oluyormuş akıntıdır bence ama tabı doktoruna yinede sor
Zuzu Sarayhelvasi o da olabilir,rahmin genişliyor sonuçta.Ağrıların zamanı ve şiddeti önemli,dediğim gibi bi görünsen en azından için rahat eder diye düşünüyorum
Sarayhelvasi Zuzu pazartesi kontrolüm var Ankara’ya gidicem... tamam canım inşallah bi sıkıntı yoktur geçti ağrım artık böyle hep ağrılarım olacak mı yani