HaticeeKckylmz 26haftalik gebeyim kizlar esimle iliskiye girdikten sonra dusumu alirim fakat yarim saat 1saat şonra falan akinti geliyor tekrar sizede oluyormu valla ordek oldum🙈 normal akintimi yoksa baska biseymi bilemedim
H1z2a3 HaticeeKckylmz canım ben bir defa çok aceleyle yıkanıp çıkmıştım dediğin gibi duştan sonra geldi fark ettim ki önce tuvalete oturup içini boşaltman lazım bence hafif bi ılınınca çıkıyor zaten sonra duşa gir
Ilknur_emin HaticeeKckylmz bu haftalarda sulu akıntı artıyor canım ilişkide tetikliyor olabilir ama.normal 29 haftalığım ve akıntıdan basım belada günde 2 3 defa iç çamaşıri değiştirip üstüne günlük ped kullanıyorum
HaticeeKckylmz Bebegimbenim3 gün içindede oluyor beyaz akıntım fakat ilişkiden sonra duş aldıktan sonra olunca çok tereddüt edıyorum tekrar dusa🙈
HaticeeKckylmz Aysenuryk yani bekliyorum tuvaletede çıkıyorum sonra duş alıyorum yarım saat sonra gene ayrıca benım normaldede beyaz akıntım oluyor ama OMÜ baskamı çıkamadım içinden🙈😂
Aysenuryk HaticeeKckylmz Vesvese seytandandir vesvese yapiyoruz aslinda cogu zaman 🙈 ama suphede kaliyorsan bir sure daha bekle oyle gir yoksa tekrar al abdestini 🙈
HaticeeKckylmz H1z2a3 yanı bende aynı öyle yapıyorum tuvaletten sonra duşa gırıyorum ama çıktıktan yarım saat sonra falan gelıyo zor oluyor buseferde 2.gebelıgım benm onda böyle olmuyordu normal akıntım vardıda
HaticeeKckylmz Ilknur_emin bende aynı durumdayım akıntı olayında ped kullanmıyorum zaten ıyı degıl bırde gebelikte uygun olmuyormus.