Denizincani GGD haklisin canm ama hem aci esigim dusuk hemde hamilelik hassasiyeti canim cok yanacak biliyorm ama mecbur insan herseye katlaniyor 🤩
glnzk Altus ben aktardan aldım bide Arapça yazılar vardı üstünden acaba onda miki eczaneden almak aklıma gelmedi
Altus glnzk eczaneden al cnm Bende bi bikeresinde parfümerciden almıştım ayyy çok kötüydü kokusu nefes alamadım ta bide hiç dökmemişti ama eczaneden aldım hem kokusu hafif hemde sert tüyleri bile döküyor
Eeddaaa Htcglgnaksy bilmiyorum bugün doktoruma sordum yap sorun değil dedi bu arada tezoşlar oğluşum geliyor hayırlısı ile 13+2 yiz bugün öğrendik net bir şekilde :)
Htcglgnaksy Eeddaaa allah sağ Salim kucağına aldırsın canım benim çok sevindim 🐣 oğluma yaşıt geliyor 😂
bilaloguzunannesi Eeddaaa kesin demedi ama erkek dedi hayırlısı olsun ikili test içinde kan verdik herşey çok güzel dedi sonuç da güzel gelir inşAllah dedi ❤sağlıkla gelsin bebeklerimiz Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşAllah 😍
Eeddaaa bilaloguzunannesi benim ki kesin erkek dedi kuzu :) olsun Rabbim sağlıkla hayırla göndersin de kız erkek fark etmez :)
Eeddaaa Htcglgnaksy ahaha Amin kuzum benim hepimiz inşallah sağlıkla alalım :) teyzesi yesin onuu ismi ney?
bilaloguzunannesi Eeddaaa aynen öyle bizim ki bacağını açmış herşeyi gösterdi de doktorumuz tam net demiyorum dedi herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsin kız erkek hiç farketmez ❤
GGD Drya-krdvt3 hiçbi fikrim yok bana arkadaşım getirdi ben teker sipariş vermek için numara yolladı bana o numaradan sipariş vermem için.
Suheyla19A Sema_6161 evlenmeden kuafore baslamistim suan cok rahatim karnim buyudugu icin dedigin gibi gorup yapamazdim ki hamile olmasam bile istedigim gibi temiz yapamiyodum en iyisi kuafor 10 dk da bitiyo