Symnrdlkra Merhaba . Bugun dr gittim sabah sancilarim da vardi . Nst de sancim cikti doktor alttan bakti rahim yumusamis dedi. En fazla 1 hafta en erken 1 2 gune dogurursun dedi iliski yasak dedi. Boyle.durum yasayan var mi . Kac gun sonra dogum yaptinizzz 🤰
Sghslove Symnrdlkra kaç haftalıksın canım bana 32. Haftada enfeksiyondan dolayı rahim yumuşamış dediler ama ben 38+2 oldum planlı sezaryen olucam
Betulaks Symnrdlkra ben 12. Haftada serklaj oldum doktorum rahım dokun cok yumuşak dedi 20 haftalık olduk tabi dikişinde bunda cok faydası var bırde her gece progestan kullanıyorum belki sizede ilaç tedavisi fayda eder cok bilgi sahibi degılım malesef :/
[silindi] Symnrdlkra neden yumuşama oldu sence korumasız ilişki felan mı ananas yemek de yumuşatıyor diye biliyorum ama
Symnrdlkra [silindi] 32 de iliski oldu zor acile yetistim 3cm acilmam oldu sancim oldu durdurdular dogumu iste eve gectim bugu yine sancim oldu 35 im gittik yumusama var dogurursun en gec 1 haftaya buyuk ihtimalle dedi
[silindi] Symnrdlkra anladım canım inş kolay geçer doğumun bi sancıda kurtulur kucağına alırsın bebeğini
H1z2a3 Symnrdlkra yeni hastanesi nasıl acaba iyi mi büyük kızımı devlette doğurdum rezaletti eski hastanesi 🤦🏼♀️
Symnrdlkra H1z2a3 yeni hastane cok guzel bende kizimi eskide dogurdum berbatti simdi yine sinirli olan hemsireler var ama karismasan bise demiyorlar onjn disinda cok temiz 3 gun yattim hastanede 3 cm aciklik vardi guzeldi yani ozele gitmek istemiyorum en guzeli devlet
H1z2a3 Symnrdlkra hemşireden yana pek bi sıkıntım yoktu aslında baş hemşire eşimin akrabasıydı baya yardımcı oldu ama temizliği falan gerçekten çok rezaletti 🤦🏼♀️ Bu hastaneyi övüyorlar ama çok kalabalık sıra şu bu falan eşim uğraşmak istemiyor onun için özelde hızlıca olsun bitsin diyor. Bide devlette bn ilk doğumumdu bir odada 5 6 hasta vardı Doğumu bekleyen bir kaçını açık açık görmüştüm bebeğin başı görünen mi dersin çırıl çıplak uzatılan mı dersin çok kötüydü 🤦🏼♀️