Smyye-25 Kızlar 33haftalık gebeyım fakat bı haftadır fena sıfayı kaptım oksurmekten yerımde duramıyorum aynı zmnda odral yolu enfeksyonumda var son ıkı gundurde bebisimın hareketlerını hıssetmyorum bılgısı olan lutfen yazaın tedırgınım bsy oldu dye
Lalemm86 Smyye-25 cnm hiç hissetmiyorsan bence sıkıntı var iki gün içinde hareket etmesi lazım en azından sağlık ocağına gitseydiniz kalp dinlemek için sizi korkutmak istemiyorum ama bende en sonra bi gün hissetmemiştim ertesi gün kontrol vardı gittiğimde kalbi durmuştu karnımda taş gibi olmuştı kasılma şeklinde hareket vardı
Cokokuyan_dorukusunannesi48 @Smyye-25 Biz hasta olunca keyifsiz,enerjisiz olduğumuzdan beybilerde durgunlaşıyor.Ama acile git yada yarın doktora.İçin rahat etsin birde ilaç verirler gribin daha fazla ilerlemesin.
Smyye-25 Ouleymıs onlarda bz nasılsak ıcerıde oyle oluyolarmıs yarın sabah doktor randevum varda tedırgın oldum bay mı oldu acaba dye annemlerde oyle dedı bu seklde olursan dogum bıle yapamazsn acıl bı durumda amelyata bıle alamazlar topla kendını dye Cokokuyan_dorukusunannesi48
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Smyye-25 İnsan hasta olunca huzursuz oluyor birde hamilelik var.Ama sıkıntı yapma birkaç hareketini hissediyorsan normal.Birde mandalina,portakal gibi meyvelerden tüketirsen bebişinede sanada iyi gelir:)
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Smyye-25 Tatlı birşeyler ye soluna yat 2saat bekle yada sevdiği sen yediğinde mutlaka hareket ettiği besin vardır onuda yiyebilirsin:)
Smyye-25 Cokokuyan_dorukusunannesi48 tatlıyı sevıyoruz yıyom bsy yok baklım hayırlı sonuclar alırım ıns
Zeyk Çok geçmiş olsun ama hareketlerini hiç hissetmiyorsan 2 gündür bir doktora gitnderim canım doktorum hiç hareket hissetmeden gel demişti
Smyye-25 Lalemm86 hadı ya saglık ocagıda hıc aklıma gelmedı bıde hıc dınlenmyorum sureklı haraket halındeyım ondanda hıssetmemıs olabılrm