Kivilipastaa Kızlar merak ettim ağlayınca bile migrenim inanılmaz tutuyoken normal dogumda ıkınırken o migren nolur diye düşünmüyo degilim bu migren normal doguma engel olmaz mı başım çatlıyoken nasıl ıkınıcam nasıl sancıyı çekicem 😒😔
[silindi] Kivilipastaa normal doğum sancısı migreni bine katlar benimde migrenim var. Doğum sancısı çekerken migren ağrısına oturup şükrediyorsunuz 😭
Hirasu Kivilipastaa benim de migrenim var tuttuğunda delirtiyo resmen ama normal doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim son günlerim yine normal olucak nasipse o ağrıyla migren falan hissetmiyorsun doğum sancısı bastırıyor zaten Allah hayırlı doğumlar versin inşallah
Kivilipastaa [silindi] Doğum sancısı çok daha zor fakat başım agrıyoken kendimi çok daha kötü hissedicem
ozgeya Kivilipastaa Hayır Migrenim tutmadı,hatta mucizevi bir şekilde hamileliğin son dönemi migren ağrım hiç olmadı☺️
Dilaraeymen Canım bende yıllardır migren hastasıyım 3 buçuk yıl önce normal doğum yaptım baş agrım olmamıştı
Kivilipastaa Dilaraeymen agrıyıp agrımycagını bilemem tabi ama migren tutarsa o sancıyla nolurum bilmiyorum 😢