Irmakecrin Merhabalar sezeryan dogum yaptim 1hafta oldu asiri istahsizlik var cok zorla yiyorum yerken su icinde kaliyorum resmen sonrada surekli ogurtim oluyor sezeryan dogum yapip bunalri yasayan varmi istahimi acmam icin neler yapabilirim acaba.
Fatmanurozgr Irmakecrin Benm Olmadı Ama ilk Başalrda en cok sevdgm seylerden yedim belki sende cok sevdgn seyleri yiyerek açabilrsn iştahını
Sahreyldrm Irmakecrin kuzum bende istahsizim ve emzirince de aç kalıyorum bu yüzden rengim falan sapsarı oldu neden bilmiyorum
Irmakecrin Fatmanurozgr sevdigim seyleri bile canim istemiyorum kusacam ogurecemde dikislerim acilacak korkusu oluyor
Irmakecrin Sahreyldrm istahsizlik cok kotu birsey ye acsin yiyemiyorsun emziriyorsun biyandan bebegede yansiyor acligin stresi
Zeynepreyyan Irmakecrin o genel olmuyor canım spinal oluyor ikisi bir arafa Nescafe iç anestezi çıksın . Bana öyle dedi anestezi uzmanı sana demediler mi
Irmakecrin Peki kizlar lohusalik sendromu yasadinizmi kac gunlukkrn baslayip kacgun sonra nasil gecti ya bende birde sabahdan aksama kadar icimde yanma sizlama oluyor aksamlari daha cok oluyor bebebk uyudukca uyuyum diyorum ama uyuyamiyorum sizidan
Misskokulumm Irmakecrin 40 gün sürdü desem yalan olmaz o lohusa kafasıyla hep ağlamak istiyodum her şeye sinirleniyodum bugün 50.günümüz çok şükür 40 bittikten sonra geçti
Irmakecrin Leyla9292 hic bilmiyorum aslinda normal yapacakdim suni snaci verdiler son anda bebek yukari kacmis acil sezeryan oldum 1hafta oldu hala midem duzelmdi mide bulantilarim istahsizligim
Irmakecrin Leyla9292 cok su iciyorum gunluk 3litreye yakin bazen daha fazla bir turlu midem duzelmedi aksine uzerinede lohusalik sendromu cikiyor gibi
Leyla9292 Irmakecrin çünkü benimde ilk doğumdu bende 21saat çektim 9cm tim açılmam oldu bebek aşağı geldikçe kalbi yavaşlıyor dediler acil sezeryan a aldılar..bende doğumdan sonra çok şiştim davul gibi oldu her yerim meğersem acil olduğu için çok narkoz vermişler dedi bol bol su içip idrara çıkmak gerekiyor dediler..12 aralıkta üçüncü sezeryan im var
Irmakecrin Leyla9292 cokda su iciyorum elimden geleni yapiyorum ama gecmedi hayirlisi olsun allah sizede kolaylik versin kolsy fogumlar versin
Irmakecrin Zeynepreyyan yok ya bisey dien olmadi 5cm acilmam vardi suni verdiler kasilmalar 2 3dkya dustu birden bebegin yuzu onde cap dediler hrmen sezeryana aldilar bilgi verende olmadi
Irmakecrin Zeynepreyyan ictim canim ya 3 4gun nescafe ictim sade bu seferde bebege zarari olur die icmiyorum kafeyin die
Irmakecrin Zeynepreyyan bana sadece cay kahve icebilirsin dediler ben midem kotu dedim olur o narkozdan diyolar sadece sunu bunu yap demiyolar sizde lohisalik sendromu olmusmuydu
Irmakecrin Misskokulumm evet ya hersey cok guzel ama lohusalik sendromu cok kotu gercekden ben girmedim girmek uzere gibiyim de