Rukenkumsal 3 aydır erkek bilirken ona göre hazırlık alışveriş yaparken bugün kız olduğunu öğrendim değişmez tekrar dimi böyle bir durum yaşayan var mı ( herkese erkek diye duyurmuştum ) şimdi ara ki kız de 🙈
Melegimveben Rukenkumsal biraz daha bekle istersen canım ben cinsiyeti öğrensemde 6. aydan önce alışveriş yapmayı düşünmüyorum 🤗
eliferdem Rukenkumsal Ayy banada erkek dedler hep 15.haftamdayım.Ve bnde birsürü alışveriş yaptım😯😀.Umarım yanılmamşlardr.
Papatyaa Rukenkumsal değişmez artik sanırım banada 12 ve 1t te kiz denilmişti dün kontroldevajinasi belirgindi 17+5 izbizde
Denizeliha Rukenkumsal demek babamız haklı değişe bilir demekte bize tahmini kız dedi ama 12 haftada öyle dedi babamız hala belki değişir diyo 😊
Ozgulyuksel Rukenkumsal hadi yaaa 17+2yim bende 13.haftada bakti kiz dedi sonra 15.haftada tekrar sordum kiz dedi haftaya kontrolum var gene sorayim bakim bizimkide degistimi ki😕ilk kizimdada 13.5 haftada ogrendim ayni ebeydi bakalim degismesin yaa ben kizlarimi sevdiim😔😂😍
Kizannesiii Rukenkumsal canım bana da ilk erkek dedi biz ismine bile karar verdik şimdi kızımızi bekliyoruz bize de sürpriz olmuştu 🤷🤷❤
Balimkizim Rukenkumsal benimde aynı şekilde 12. Haftada erkek dedi 16 da gittim kız dendi haftaya detayli ultrasona gidicem umarim degismez artik